22. helmikuuta 2015

Estetiikka ennen kaikkea

Käyttämättömät yksikyntiset tunkivat jo ituja lasikulhossa. Kokeillaan nyt mullan kanssa, josko niistä syntyisi vihreää herkkua leivän päälle ja salaattiin.
Samaan vanhaan ruukkuun mahtui toki muutakin, kiharaista herneenversoa olisi toiveissa. Ja koska estetiikka on kaiken a ja o, piti hernettä istuttaa polkuina ja ympyröinä valkosipuleiden sekaan.


 Ja sitten vain odotellaan. Sehän nyt on selvää, että jos kasvatus onnistuu, kuvioista ei näy enää jälkeäkään, mutta versoviidakkoa odotellessa...terkuin Suska.

8 kommenttia:

 1. Kohta sulla onkin herkkuja napsittaviksi.

  VastaaPoista
 2. Saas nähdä Satu kui käy, toivottavasti.

  VastaaPoista
 3. Wauu mitkä kuviot! :) Hitsit taidankin tehdä saman tempun, nimittäin mulla on vielä puolet tuosta valkosipulipussillisesta jäljellä: http://arkilove.blogspot.fi/2014/08/syksyn-herkut-ja-savyt.html. Kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laita ihmeessä Miru. Ja näyttivätpä satosi komeilta linkin kuvissa, nam!

   Poista
 4. Kivan näköstä ihan jo noinkin :) Hirveesti oon yrittäny pitää loitolla lähestyvän kevään tulon tuomia siemen ja kasvi houkutuksia, mut kohta se on taas menoa...siis pään menoa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin äsken ostamassa Minimanista eteisen kaapinoveen saranat ja kuinkas sitten kävikään, matkaan tarttui muutama pussi siemeniä. No kun ne kuvissa näyttävät niin houkuttelevilta...

   Poista
 5. Nam, valkosipulia. Kerran olen kokeillut, eikä mitään noussut :) Pitäisiköhän kokeilla uudelleen. Terkuin Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt jonkin päivän jälkeen herneet ovat startanneet huomattavasti valkosipuleita nopeammin, mutta odotellaan...

   Poista