17. huhtikuuta 2016

Pihasauna on pop

 
Aurinkoisen viikonlopun aikana pihatyöt saivat vauhtia kavereiden avustuksella. Talkoilla se haravoiminenkin on kivempaa :)
 
Ja sitten päivän päätteeksi lempeisiin löylyihin vanhaan pihasaunaan. Se on yksi ihanimmista asioista, joista nautin täällä vanhan talon pihapiirissä. Olen ehdottomasti puilla lämpiävän saunan ystävä. Se rakkaus juontaa ihan lapsuuteen ja mummilan pihasaunaan.
 
Kevätmessuilla kävin kurkkaamassa Harvian osastolla heidän uutta saunakonseptiaan. Kiva pihasauna voi olla myös moderni rakennus, jonka kiukaaseen lisätään puita ulkoa käsin. Solide Outdoor on vasta tullut markkinoille ja on kyllä mielenkiintoinen uutuus. Sellainen vanhan perinteisen pihasaunan päivittäjä kaupunkimiljööseen. 
 
Oletko sinä saunaihminen ja millaisista löylyistä tykkäät? Terkuin Suska.
 
 

2 kommenttia:

  1. Kyllä se totta on, että mikään ei voita puukiukaan löylyjä. Meillä saunotaan joka ikinen päivä, joten talon kellarissa on ainavalmis -kiuas. Se on kyllä ehdoton. Ulkosaunassa on sitten Aitokiuas :) Kivasti laitettu tuo sinun pyykkilautasi. Meilläkin olisi tuollainen. Pitäisköhän vähän tuunata ja heittää seinälle. Mukavaa viikkoa tv Liisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuon pyykkilaudan olen saanut sisustusliikkeestä tuliaisena pihasaunaamme ajatellen, mutta olen kyllä tuunannut aidonkin pyykkilaudan naulakoksi.

      Poista