20. marraskuuta 2016

Terkut Tampereelta + arvonnan voittaja

 Terkut Suomen Kädentaidot -messuilta Tampereelta. Suosikkimessujen ensimmäisenä päivänä esittelin idealavalla Pannunalunen-kirjaani ja näytin, kuinka helppoa viikinkipunosta tehdään.

                          Kiitos yleisölle ja juontaja Aija Rouhiaiselle mukavasta juttutuokiosta.

Tällä kertaa yleisöennätyksen keränneiden messujen kangasvalikoimat yllättivät todella positiivisesti. Aikamoista, niin ihania uusia printtejä löytyi monelta valmistajalta. Ostin myös leimasimia, pari piparimuottia, kirjoja ja yhden mahtavan lehmäpyyhkeen.

Valtavasta massatapahtumasta haluankin nostaa esille Marjaana Niskanen Designin. Pieni osasto imi huomion mustavalkoisella valikoimalla, jossa oli lämpöä ja iloa. Käsinpainettuja tekstiilejä ja kattaustuotteita, joista lempeä lehmä pääsee kehyksiin keittiöni seinälle :) Yrityksen fb-sivuille pääset tästä.
 
Ja sitten Pannunalunen -kirjan arvontaan. Kiitos osallistuneille, joiden joukosta onnenpyörä pysähtyi  Silausta vailla- Minnan kohdalle.
 
Hän kommentoi joululahjoista seuraavaa: Vielä en ole tehnyt joululahjoja. Tarkoitus olisi tehdä jotain syötäviä lahjoja. Pannunaluset olisivat kyllä myös hyvä lahja. :) Lasten lahjat tulee ostettua. Mukana kahdella arvalla.
 
ONNEA MINNALLE!
ja mukavaa iltaa kaikille, terkuin Suska.

4 kommenttia:

 1. Upeeta,Suska ♥ Harmitti kun en päässy noillekaan messuille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta! No voi itku, meidän kyytiin olisit perjantaina mahtunut...

   Poista
 2. Onnea voittajalle! Miksi messut on aina niin kaukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi sinne vielä yksi Liisa juuri ja juuri sekaan mahtunut eli väkeä oli valtavasti!

   Poista