22. marraskuuta 2020

Kalenterin voittaja selvillä

Ensi vuonna marraskuussa seinäkalenteristani löytyvät tällaiset ideat askartelijalle. Muutoin joka kuukausi on erilaisia kransseja ja kasviaiheita vuodenaika huomioiden. Jos vielä haluat joulupakettiin näitä kalentereita, ota yhteyttä sähköpostiini susannatuukkanen@gmail.com. Kalenterin hinta on 20€.


Yksi  kalenteri matkaa nyt arvonnan voittajalle. Kiitos kaikille osallistumisesta ja mielenkiinnosta perinteistä seinäkalenteria kohtaan.

Mies toimi jälleen onnettarena ja nostamassaan arpalapussa luki Tarja K, joka osallistui arvontaan seuraavalla kommentilla:

Tarja K/Ruusu-unelmia ja villasukkia15. marraskuuta 2020 klo 12.51

Kaunis kalenteri ❤ Kalenterin veisin työpaikalle luokkaansa, niin kuvat toisivat iloa ja kalenteriin merkitsisimme tulevat kokeet ja muut menot. Siitäpä olisi hyvä opetella kuukaudet ja kalenterin käyttö. 


                                                 ONNEA TARJALLE, JOLLE OLEN LÄHETTÄNYT JO SÄHKÖPOSTIA!

JA IHAN MAHTAVAA VIIKON ALKUA KAIKILLE! MARRASKUU MEINAA LOPPUA KESKEN JA ANTAA LUVAN NAUTTIA JOULUN VALMISTELUISTA JO TÄYSILLÄ, terkuin Suska.
1 kommentti:

  1. Mahtava juttu! Olen ope yläkoulun erityisuokassa ja kalenteri tulee tosiaan luokkani seinälle. Kalenterista on monin tavoin apua koulutyössä. Hyvää joulun odotusta kaikille <3

    VastaaPoista