2. heinäkuuta 2021

Käsitöiden kesä

 


Terkkuja kesäduunarilta eli yrittäjältä, joka on taas kerran päättänyt työskennellä koko kesän ja lomailla myöhemmin. Kun on yli 30 vuotta toiminut lehdistön freelancerina, osaa jo rytmittää päivänsä ja työnsä itselle sopiviksi. Ja kesällä on kiva, kun deadlinet eivät paina niin tiukasti päälle, kun vakkarihenkilökunta lomailee. Voin siis joustaa päivisin omien tekemisten kanssa, jos aurinkoinen sää houkuttelee vaikka ideoimaan lähirannan laiturille.

Just nyt tuntui olevan hyvä hetki laajentaa yritykseni palveluita myös kodin käyttö- ja sisustusesineiden puolelle. Valmistan tuotteet itse ja hyödynnän kierrätysmateriaaleja mahdollisuuksien mukaan. Tuotevalikoimassa on nyt paljon makrameeta, sillä lankoja jäi Kodin helpot makrameet -kirjaprojektistani sekä pitämistäni työpajoista. Syksymmällä on tulossa pieni kodinmallisto, josta lisää myöhemmin.
Myyn tuotteitani jossain kohtaa kesää Mäntyharjun torilla sekä ensi viikolla Rantaravintola Kurkiniemessä, jossa pidetään Käsityöläismarkkinat. Tervetuloa ostoksille, kortti käy maksuvälineenä!
Muutoin tuotteitani voi hankkia Instagramin @koivuladesignshop -sivun kautta. Hinnat sisältävät alvin, mutta eivät postitusta.

KoivulaDesign tarjoaa luovaa sisällöntuotantoa sanoin ja kuvin, kädentaitokursseja sekä valmiita kodintuotteita.

Sisällöntuotanto on lehtijuttujen ja tietokirjojen ohella esimerkiksi yritysmarkkinointia toiveiden mukaan. Kirjoitan ja kuvaan myös yksityishenkilöille, joten ole ihmeessä yhteydessä, niin ideoidaan yhdessä tarpeittesi mukaan.

Kädentaitokursseilla haluan jakaa ideoitani ja nauttia hetkestä samanhenkisten ihmisten kanssa. On upeaa, kun luova tekeminen tempaa mukaansa ja antaa tulokseksi rentoutuneen mielen ohella jonkin uuden tuotteen.  

Ja nyt nautitaan aurinkoisesta illasta. Mies huhuili soutelemaan, joten lähden paarmojen jahtaamaksi vapaaehtoisesti.

                                                           Ollaan yhteydessä, terkuin Suska.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti