21. marraskuuta 2014

Mehupillihimmeli koristaa pienet pikkujoulut

Tein jo viime jouluna mustista mehupilleistä ja puuhelmistä himmelin. Se on roikkunut tyytyväisenä koko vuoden olohuoneemme katossa, eikä ole yhtään liian jouluiselta tuntunut.


Nyt siirsin himmelin keittiöön, koska jo aluksi oli tarkoitus, että sen paikka on ruokapöydän yläpuolella. Linjakkaasti se ei halua roikkua, joten olkoon sitten vaikka vinottain.
Tällainen himmeli on helppo tehdä. Tee ensin runko ja siihen erilaisia kuvioita.

Tänä viikonloppuna lapset ovat pitkästä aikaa kaikki kotona, joten se on pikkujoulujen paikka. Kattaukseen somistin vanhoja valkoisia eripariastioita posliinitussilla. Lautasten reunoilla kiertää ruokaohjeita ja mukeihin tein numeroita ja kirjaimia parin valmiina ostetun mukin innoittamana.


Sitten vain glögin lämmitykseen ja piparitaikinan kimppuun. Saas nähdä, jääkö jotain paistettavaksikin.               Mukavaa viikonloppua, terkuin Suska.

4 kommenttia:

 1. Todella upea himmeli - mahtaisko riittää itsellä hermot tuollaisen tekemiseen :) Ja kaunis kattaus, kyllä kelpaa pikkujouluja juhlia! Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään satoi myös Mäntyharjulle lunta, joten pikkujoulutunnelmaa on ulkonakin. Viikonlopun jatkoa sinnekin!

   Poista
 2. Tulin lueskelemaan blogiasi ja täältähän löytyi vaikka mitä ihania askartelujuttuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Katja, kiva kun tulit mukaan! Tuotantoa kaikenlaisista kädentaitojutuista tuntuu pukkaavan niin paljon enemmän kuin työjuttuihin tarvitaan, että päätin jakaa ne tätä kautta muillekin ideoiksi.

   Poista