28. lokakuuta 2015

Perintöhyllyn uusi kuosi

Meille päätyivät perintönä mummilasta ikivanhat puiset hyllyt, joiden runko tai kannattimet olivat hukkuneet. En millään muista, missä hyllyt olivat kiinnitettyinä, mutta meillä ne päätyivät olohuoneen nurkkaukseen roikkumaan. Metalliketju ja kattokoukut maksoivat alle kympin. Hyllyjen päädyissä oli koukut valmiina, joten String-hyllyn edeltäjä on tainnut mummilassani majailla.

 
Kummallista, miten olen jo vuosia sitten hylännyt huonekaluissa puun sävyt ja taas ne ovat hiipineet sisustukseen. Kun ripustin  puuhyllyn kattoon, siirsin samalla tädiltä saadun häälahjakellon sen vierelle. Pala mennyttä, hyvä pari!
 
 
Kuparinsävyinen tuikkukynttelikkö roikkuu ikkunalla.


Innostuin virkkaamaan jotakin kivaa samasta sävymaailmasta olkkarin pöydälle. Ei kait keskeneräistä kannattaisi näyttää, joten palataan pian, kun valmistuu, terkuin Suska.

6 kommenttia:

 1. Mistäpä tiedät ettei ole String sehän on suunniteltu jo 40-luvulla!! Ihana hoksaus nuo ketjut...*laittaa korvan taakse* Ai miten mageat olisi myös niissä alkuperäis päädyissä, niitähän saa irtona!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, kun tulit maininneeksi ne päädyt...no, roikkukoon ainakin hetken ketjuissa.

   Poista
 2. Heippa! Sulla on tosi kaunis ja inspiroiva blogi, jään lukusille :) Hylly ja kello ne hienosti yhteen sopii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Teija ja tervetuloa tutustumaan! Heti huomenna lueskelen sun sivuja, mukavaa.

   Poista
 3. Ihania nuo vanhat huonekalut ja nuo hyllyt. Muistan, että myös kotonani on ollut tuollaiset, mutta missä lie. Mistä tuo sinun ihana kuparikynttelikkösi on? Liisa

  VastaaPoista