18. marraskuuta 2015

Diy-parin tunnin tuikkukuppi + arvonnan voittaja

Just nyt on mun mielestä paras aika vuodesta poltella kynttilöitä. Vaikka kaapeissa on kynttilänjalkoja ehkä muidenkin tarpeiksi, aina on tilaa yhdelle.

Olin metallilankakurssilla sekä töissä että oppimassa. Jostain syystä pehmeän punaruskea kuparilanka houkutteli jälleen. Niin on käynyt jo monesti tämän syksyn aikana. Minulle, vannoutuneelle hopean ystävälle :) Eikös sitä valitse värejä sen mukaan mitä milloinkin tarvitsee. Jos tiedät väreistä, kerro ihmeessä.
 
Kulkurinpunonnalla pyöritelty tuikkukuppi oli valmis parissa tunnissa. Ja vaikeinta oli saada spiraalit kauniisti kaartumaan pihtien avulla eli ei ole hankala tekniikka, kun hommaan vain ryhtyy.
 
 
Ja sitten Kustannusosakeyhtiö Moreenin lahjoittaman kirjan arvontaan. Taiteile paperista aurinkoja, tähtiä ja lumihiutaleita voitti Tarja, joka kommentoi seuraavasti:
 
 "Kuin tilauksesta tulisi noiden voitto tähän kotiin, niin olisi juuri nyt tarvetta. Sormet syyhyää päästä askartelemaan. Kolmella mukana."
 
ONNEA TARJALLE, jolle on juuri lähetetty sähköpostia!
 
Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille ja tervetuloa uusille lukijoille, jotka ovat löytäneet blogini. Toivottavasti viihdytte arvonnan jälkeenkin!
 
Ennen joulua on luvassa ainakin KoivulaDesignen pieni joulupuoti sekä joulukalenteri, jossa joulua odotellaan erilaisten diy-vinkkien ja glögin kanssa.

                                                                  Voi hyvin, terkuin Suska.

6 kommenttia:

 1. Onpas hieno tuikku tulee ihan lämmin olo katsellessa

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva! Rautalanka on kyllä ihan parasta! Mulla kuluu sitä rullatolkulla ties mihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Kati! Siitä hyvä materiaali, että aina voi keksiä jotakin uutta :)

   Poista
 3. Kiva tuikkukuppi :) Rautalangasta on kyllä moneksi :) Liisa

  VastaaPoista
 4. Kupari on aina tyylikäs ja sen väri kauniisti hehkuu kynttilän loisteessa :). Kiitokset arvontavoitosta!

  VastaaPoista