17. helmikuuta 2017

Saunaduuni

 
Pääsin tänään työasioilla saunaan, Suomen vanhimpaan yleiseen saunaan Tampereelle. Rajaportin saunasta Pispalasta taisi löytyä se aito löylyn henki yli 100-vuotiaiden seinien sisältä. Ei 20 000 kävijää vuodessa voi ihan väärässä olla.
 Oletko käynyt koskaan siellä tai ylipäätään yleisessä saunassa?
 
En minäkään kylpemään jäänyt, mutta ihastelin tunnelmaa ja mietin, että ehkäpä kesällä kokeilen niitä kehuttuja löylyjäkin.
Kesällä sitten lisää myös tämän työkeikan satoa.
 
 
Nyt tyydyn lämmittämään Koivulan vanhaa pihasaunaa, joka sekin on niin mainio että. Rentouttavaa viikonloppua, terkuin Suska.
 
 
 


4 kommenttia:

 1. Minä olen käynyt yhden kerran yleisessä saunassa Helsingissä. Kiva kokemus, mutta ei ollut oikein minun juttuni. Oma mökkisauna kaikessa rauhassa on paras saunakokemus. Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansu! On hienoa, että meillä on niin erilaisia saunoja, että jokainen voi nauttia tavallaan.

   Poista
 2. Eipä ole tullut ihan tuollaisessa yleisessä saunassa käytyä lukuunottamatta kylpylöitä ja uimahalleja jne. Rajaportin sauna taitaa olla suomen kuuluisin. Saunahulluhan minä olen ja saunon joka ikinen päivä. Meillähän on kaksi saunaa pihapiirissä. Mitähän tuosta sinun piipahduksestasi tulee. Odotan mielenkiinnolla. Hyvää viikonloppua tv Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin saunoin joskus päivittäin, mutta nyt en jaksa vanhaa pihasaunaa kovalla pakkasella lämmittää, kun huonojen eristeiden vuoksi menee puita ihan liikaa hetken huuman vuoksi :)

   Poista