12. helmikuuta 2017

Sydän ystävälle + Ihana voittaja                Vinkki ylihuomiselle: Ystävänpäivän kukkakimppu voisi olla tällainenkin vai mitä?

Ainakin kukkakaupoista saa näitä kostutettavia alusia, joihin kukat on helppo painella. Jos kukan lyhennetty varsi on kovin pehmeä, kiedo sen tueksi hieman ohutta kukkalankaa. Tämä alunen on sydämenmallinen, ja valmis koriste kertoo ystävyyden olevan kaikkia punaisen upeita sävyjä.

Onnitellaan tällä kukka-asetelmalla myös Ihana-lehden vuosikerran voittajaa. Arpalipukkeessa luki tällä kertaa Blogmii. Hän kommentoi arvonnassa seuraavaa:

Blogmii5. helmikuuta 2017 klo 10.32
Olen tehnyt kauniista korteista tauluja ja eräästä nettitilauksen mukana tulleesta, paksulle pahville painetusta mainoksesta sain ihanan taulun keittiöön. yritän pitää silmät auki, josko sisustusmateriaalia ja kauniita kuvia olisi tarjolla siellä täällä :)

Tuunausta pitäisi kyllä harrastaa enemmänkin, se on minulla aika kausiluonteista ja nyt ei ole ollut hyviä ideoita pitkiin aikoihin :/
 
ONNEA JA VALTAVASTI ILOA IHANASTA ASKARTELULEHDESTÄ KOKO VUODEKSI!
ja hurjan paljon kiitoksia kaikille muillekin, jotka osallistuitte arvontaan.
 
                                                          Ensi viikkoa kohti, terkuin Suska.

2 kommenttia:

  1. Onnea voittajalle! Voi olen ollut poissa blogistaniasta kolme viikkoa ja missasin ihanan arvonnan. Kyllä todellakin noista sydämistä saa hienoja kukka-asetelmia. Hyvää ystävänpäivää sinulle Suska tv Liisa

    VastaaPoista