16. heinäkuuta 2015

Asuntomessuilla haaveilemassa

Miehen ja tyttären kanssa Vantaan asuntomessuilla. Seura oli hyvää ja mielenkiintoista oli huomata, millainen sisustaja kuopuksestani on kasvamassa.
Olet varmaan lukenut jo kyllästymiseen asti messumateriaalia eri lehdistä ja blogeista, joten nyt ei ladata kymmeniä kuvia ja kerrota, mitä kukakin on sisustanut.

Seuraavissa kuvissa kuljen haaveitteni kodeissa sitten, kun kirjani ovat myyneet hulvattomasti ympäri maailmaa tai lottovoitto on vahingossa osunut yhden rivin lottoajalle. Olisihan se mukavaa omistaa muutama asunto tai talo eri puolilta palloamme ja sitten voisin sisustaa vaikka näin:


Mustavalkoista ja kevyttä, kyllä kiitos, mutta kukaan ei suostuisi pesemään ikkunoita, joten tämä sisustus vaikka kaupunkikotiin kerrostalossa.

 Tällainen sisustus sopisi Koivulaan. On kodikas, mutta ei ihan just mun tyyliä. No hyvä on. Jos mulla olisi merenrantahuvila, jonka lasiset pariovet aukeaisivat merelle, sopisi tämä sinne.

 Tässä on sopivasti kaikkea, kiitos meille vaikka heti. No tila ei ehkä riitä, mutta odottakaa hetki huonekaluliikkeiden rekat, niin laajennetaan.


Tuo luonto kotiin ja tässä se nyt on. Jos sammaltaulu pysyisi vihreänä aina, voisin tehdä tuollaisen miljoonakaupungissa sijaitsevaan loftiini.

 
Kivoja vessoja ja kylppäreitä näkyi monia, mutta tässä mulle vähän luksusta. Ai niin, olen väsännyt kaakeleita vessaremonttia varten itse, joten laitetaan ne vaikka suihkuosastolle.

 
Ja sitten nukkumaan koko huoneen levyiseen sänkyyn mahdollisimman neutraaliin ympäristöön. Ennen kuin heittäydyn pitkäkseni pitää miettiä, kuinka muutan lehmuksenvihreällä ja tummanruskealla sisustetun makkarimme ja minne vien huoneesta telkkarin. Sen mukana taitaisi muuttaa mieskin, joten unohdetaan.
 
Viikonloppua kohti, terkuin Suska.
 
 

2 kommenttia:

  1. Messut jäi väliin, mies oikein enää innostu lähtemään ;) Kauniita sisustuksia olit valinnut, vaikkakin kodikkainta teille on mun mielestä se sun oma ihana tyylisi !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riitta! Totta on sekin, että pienellä budjetilla voi saada vaikka mitä, kun tekee itse ja kierrättää, kuten meillä.

      Poista