15. elokuuta 2015

Kirjatuliaisia Rahva Raamat -kaupastaPikapyrähdyksellä Tallinnassa eilen esikoisen kanssa. Satamasta parin kadun päähän vaatekauppoihin, joiden kiertämiseen tytär oli tehnyt tarkan suunnitelman ja aikataulutuksen. Kierros onnistui ja Jannikan saldoksi tuli 10 vaatetta. Kun olin aikani notkunut sovituskopin luona makutuomarina, innostuin itsekin ostamaan farkut ja pari puseroa.


Toivoin mielessäni, että ehtisimme käydä yhdessä kirjakaupassa ja yhdessä sisustusliikkeessä. Viru Keskuksesta löytyikin mahtava kirjakauppa.

Paljon neliöitä, joihin mahtui myös kahvila. Vitsi miten upea paikka, jonka valikoimaan pääset tutustumaan tästä

 
Rahva Raamat
Viru väljak 4/6
Tallinn 10111

 
Käsityökirjat tuli tutkittua, samoin sisustuskirjat. Hintataso oli samanlainen kuin Suomessa. Ostoskassiin pääsi yksi kirja.

 
Emily Quintonin tekemä ja Helen Cathcartin kuvaama Maker Spaces. Katso muitakin kustantajan ihania sisustus- ja puutarhakirjoja tästä.

 
Kirjailija oli tutustunut erilaisten luovan alan ammattilaisten koteihin ja työtiloihin eri maissa. Lukija pääsee kylään myös hänen omaan kotiinsa.


                  Tätä ahmin tämän viikonlopun. Sisustusliikkeisiin sitten seuraavalla reissulla.
                                  Mitä suunnitelmia sulla on aurinkoiseen viikonloppuun?
                                                                       Terkuin Suska

4 kommenttia:

 1. Onnistunut reissu siis ;) Suunnitelmallisuus kyllä auttaa ehtimään. Kirja vaikuttaa aikas kiinnostavalta . Mä yritän saada viikonloppuna aikaseksi puulaatikoita kenkätelineeksi ja keittokirjahyllyksi ja ihan muuten vaan varastoon. Lautoja oon pätkiny valmiiksi isot pinot ja mies lähti kalaan häiritsemästä... Mukavaa viikonloppua sinulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luovuuden iloa Riitta ja lopputulokset sitten blogiin ihasteltaviksi!

   Poista
 2. Oho, vaikka Tallinnassa on tullut lähes kaikki paikat kierrettyä, niin tämä on jäänyt kokematta. Tiedän minne mennä ensi kerralla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjakaupat ovat mielestäni lähes yhtä upeita paikkoja kuin rautakaupat, hih :)

   Poista