7. elokuuta 2015

Golfia ilmaiseksi

Matkailu avartaa, mutta vielä ihmeellisempää löytyy omalta kotipaikkakunnalta. Kuten nyt vaikka ilmainen golfkenttä, joka on kaikille avoin.
Pitihän Väntti Golfiin tutustua ompeluseuralaisten kanssa ja tästä pääset sinäkin lukemaan tästä ihmeestä.

Yhden miehen aikaansaannos on tehnyt lukuisat paikkakuntalaiset ja mökkiläiset onnelliseksi. Kyösti Ollikainen haluaa ihmisiä lajin pariin ja tarjoaa puitteet lajin harjoitteluun ilmaiseksi. Myös mailoja saa lainata, joten sinun tarvitsee vain mennä paikan päälle.
Meillä naisilla kävi säkä, sillä isäntä itse oli kentällä myös keskiviikkona. Hän esitteli meille pelloilleen rakennettua kenttää sekä opasti lajissa alkuun.

Kun lähilyönnit tuntuivat onnistuvan, kerrottiin, että mailaotteeni on vasenkätisen. Kuuliaisesti muutin kädet toisin ja heti meni pieleen. Tuntui samalta, kuin tekisi kärrynpyörää väärinpäin. Kotona illalla mietin, että olisi pitänyt vain jatkaa omalla tyylillä, joten uudestaanhan sinne on mentävä.
Mitä sitten tapahtuu, jos hurahdan? Miten aika riittää kaikkeen? Huikeeta, vaikeeta, kivaa, ulkoilua, liikuntaa, uusi laji!

Tällä viikolla en ole ehtinyt normiharrastusteni käsitöiden pariin lainkaan. Tänään kävin Taidekeskus Salmelassa ja huomenna on vuorossa pieni risteily Repoveden kansallispuiston maisemissa. Että kauheasti on kesäkivaa Mäntyharjulla vielä näin elokuullakin. Tervetuloa!

                                                   Aurinkoista viikonloppua, terkuin Suska.

12 kommenttia:

 1. Minä tunnustan olevani ihan surkea tuossa kolopallossa. Pallopeleissä mm pesiksessä minulla oli aikanaan ns hyvä pallosilmä, mutta tuossa golfissa en sitten meinaa osua palloon lainkaan...turhauduin huteihin ja päätin,ettei se ole mun juttu :D
  Salmela on aivan ihana paikka ja Repoveden maisemat on täälläpäin kyllä parasta, mitä luontoäiti voi tarjoilla - ihania maisemia ja rauhaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salmelassa olikin tänä kesänä ihan huipputarjonta. Niin monenlaisia taiteilijoita ja useita tauluja, jotka olisivat sopineet meillekin.

   Poista
  2. En taida uskaltaa mennä enää tänä kesänä Salmelaan. Viime viikonloppuna poikettiin Savonlinnasta kotiin ajellessa Johanna Oraksen taidekartanossa ja eihän sieltä pois päästy ilman tauluja...

   Poista
  3. Salmela on enää pari päivää auki Anu, joten hopi hopi :)

   Poista
 2. Mä voin lähteä sun mukaan uudestaan! Kipinä syttyi uuteen lajiin.

  VastaaPoista
 3. En edes uskalla mennä kokeilemaan golfia, sillä se vie kyllä niin mennessään, eikä jäisi mihinkään muuhun aikaan. Olen sen todennut niin monen ystäväni kohdalla. Tyydyn vain minigolfiin. Mukavaa viikonloppua Suska tv Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän tässä hieman hirvittääkin...ja aurinkoa sulle Liisa!

   Poista
 4. Kerran olen golfmailaa kädessä pitänyt ja jopa lyönyt. On se vaan taitolaji.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siltä vaikutti, haasteellista ja vaikeaa eli kivaa.

   Poista
 5. "Siellä kaikilla oli niin mukavaa, oi jospa oisin voinut olla mukana...." Iloisia ilmeitä ja vauhdikasta toimintaa. Teillä näytti olevan onnistunut reissu. Kiitos kuvista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No seuraavaksi loppukuusta sitten Tommolan suurlavalle lavatansseihin Lelle!

   Poista