31. heinäkuuta 2020

Keuda-talo toivottaa tervetulleeksi Tuusulan Asuntomessuille

Asuntomessut starttaavat Tuusulassa maanantaina. Keudan talo nro 17 kertoo upean tarinan siitä, miten eri alojen opettajat ja opiskelijat ovat tehneet pitkää päivää messutalon eteen. Kaikki on nyt valmista toivottamaan messuvieraat tervetulleeksi. 

4 h + k + s + var/ak  119 m2 sekä 2 h + ktt + s 32,5 m2. Arkkitehtisuunnittelija Arkk.tsto EPy-ARK/ Esa Pyökäri, sisustussuunnittelija Katariina Leppilampi, pihasuunnittelija Aija Holm.

Sisäänkäynnistä vasemmalla on perheen tyttären huone ja sen jälkeen pojan huone. Eteisen päässä on pieni wc ja sen oikealla puolella vanhempien makuuhuone.


Eteisestä aukeaa avoin oleskelutila, joka yhdistää olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön. Takan jälkeen vasemmalta on kulku kodinhoitotilojen kautta kylpyhuoneeseen ja saunaan. Keittiön vierestä pääsee talon päädyssä sijaitsevalle terassille, joka on kesäkeittiöineen upean suojaisa paikka viettää iltaa.
Terassin alapuolelle on sijoitettu muutamia viljelylaatikoita, joista voi kesällä napsia keittiöön niin yrtit kuin uudet perunat. Talon toinen terassi löytyy etupihalta ja se on somistettu oleiluun.Talon päädystä puutarha aukeaa takaisin etupihalle, jossa sijaitsee myös sivutalo nuorten, isovanhempien tai vieraiden käyttöön. Sivuasuntoon voisi sijoittaa myös etätyöpisteen. Tämän pienen sivutalon ja autokatoksen ansiosta piha on suojaisa ja yksityinen pienestä tontista ja tiiviisti rakennetusta ympäristöstä huolimatta. 


Talossa on runsaasti diy-vinkkejä, joista useimpien suunnittelusta on vastannut talon sisustuksen suunnitellut Katariina Leppilampi. Hän on messujen aikana talolla useana päivänä viikossa, joten nykäise hihasta ja kysele mielenkiintoisista sisustusratkaisuista tarkemmin. Lue Katariinasta myös täältä.


Joko olet varannut liput messuille? Ne voit ostaa täältä.

Alueelle johdattelee mahtava Tuusula-teos, jonka on toteuttanut Pekka Halosen akatemiasta keväällä valmistunut Rafael Heikkilä.

Mukavaa viikonloppua, terkuin Suska.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti