Mediakortti


KoivulaDesign

 www.koivuladesign.blogspot.com

- KoivulaDesign on perustettu toukokuussa 2014.

- Blogini kertoo työstäni toimittajana ja kirjailijana, monipuolisiin kädentaitoihin liittyvistä harrastuksista, puutarhanhoidosta sekä mökkeilystä vanhassa puutalossa maaseudulla. Diy-ideoita ja pihaelämää värikkäällä otteella.

- Ammattini ja harrastukseni näkyvät blogissa ammattitaitoisella napakalla tekstillä, laadukkailla kuvilla ja varteenotettavilla ideoilla. Kirjoitan lukijoille, en päiväkirjaa omaksi iloksi! Teksti on kuitenkin persoonallisempaa ja henkilökohtaisempaa kuin lehtijutuissa tai kirjoissa. Kirjoitan omalla nimelläni ja blogissa näkyvät myös yhteystietoni kuvineen, eli seison tekstieni takana.

- Postauksia mahdollisuuksien mukaan 2 kertaa viikossa.

- Blogilla on ollut yhteistyötä kädentaitoihin liittyvien yritysten, kuten TaitoShopin, Sinellin ja Colorian kanssa, sekä kirjakustantamoiden, kuten Moreenin ja Kirjapajan kanssa. Olen arvioinut ja testannut heidän tuotteitaan omissa projekteissani sekä saanut tuotteita arvontapalkinnoiksi.

- Tuotearvontoja on noin kerran kuukaudessa.

- Rekisteröityneitä lukijoita on bloggerissa 150, mutta seuraajia on huomattavasti enemmän eri blogiyhteisöjen sekä somen kautta. Suomen ohella blogi on saanut mukavasti klikkauksia ympäri maailmaa.

- Kommenttien ja arvontaan osallistuneiden perusteella lukijani ovat iältään parikymppisestä 50veen paremmalle puolelle. Lukijat pitävät kädentaitoihin liittyvistä aiheistani ja ovat valmiina kokeilemaan uusia ideoita postausteni perusteella niin sisustuksen kuin puutarhan puolella.

- KoivulaDesign löytyy myös Instagramista, Facebookista, Blogipolusta ja Bloglovinista, sekä kuvien muodossa Styleroomista. Blogia voit lukea myös verkkosivujeni https://susannauusitalo.one/ -kautta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti