Mediakortti


KoivulaDesign

 www.koivuladesign.blogspot.com

- KoivulaDesign -blogi on perustettu toukokuussa 2014.

- Blogini kertoo työstäni yrittäjänä, toimittajana, kirjailijana ja kädentaitojen kouluttajana. Se näyttää arkea monipuolisiin kädentaitoihin liittyvissä töissä ja harrastuksissa ja kertoo puutarhanhoidosta sekä mökkeilystä vanhassa puutalossa maaseudulla. Tiivistetysti luvassa on kaikenlaisia diy-ideoita värikkäällä otteella.

- Ammattini ja harrastukseni näkyvät blogissa ammattitaitoisella napakalla tekstillä, laadukkailla kuvilla ja varteenotettavilla ideoilla. Kirjoitan lukijoille, en päiväkirjaa omaksi iloksi! Teksti on kuitenkin persoonallisempaa ja henkilökohtaisempaa kuin lehtijutuissa tai kirjoissa. Kirjoitan omalla nimelläni ja blogissa näkyvät myös yhteystietoni kuvineen, eli seison tekstieni takana.

- Postauksia mahdollisuuksien mukaan 2 kertaa viikossa.

- Blogilla on ollut yhteistyötä kädentaitoihin liittyvien yritysten, kuten esimerkiksi Taito Etelä-Suomen, TaitoShopin, Sinellin, Mastonin, LimePopin ja Colorian kanssa, sekä kirjakustantamoiden, kuten Otavan, Moreenin ja Kirjapajan kanssa. Olen arvioinut ja testannut heidän tuotteitaan omissa projekteissani sekä saanut tuotteita arvontapalkinnoiksi. 

- Kommenttien ja arvontaan osallistuneiden perusteella lukijani pitävät kädentaitoihin liittyvistä aiheistani ja ovat valmiina kokeilemaan uusia ideoita postausteni perusteella niin sisustuksen kuin puutarhan puolella.

- KoivulaDesign löytyy omilla sivuillaan myös, Facebookista, Instagramista ja TikTokista.


-Yhteistyötarjoukset osoitteeseen koivuladesign@gmail.comEi kommentteja:

Lähetä kommentti