17. toukokuuta 2015

Tärppejä Tallinnasta ja arvonnan voittaja

Syntyi uusi perinne, kun päätimme ompeluseuramme naisten kanssa viettää helatorstain vapaapäivän yhdessä Tallinnassa. A-luokan matka siis käsityö- ja sisustusliikkeineen. Hyvää ruokaa ja juomaa ja ennen kaikkea ihanaa yhdessäoloa koko päivä!Karnaluksissa piti ehdottomasti päästä käymään. Käsityötarvikkeita huone toisensa perään. En onneksi hullaantunut, vaan hankin pientä tarpeellista seuraavaa kädentaitokirjaani varten. Joudun varmaankin menemään vielä uudelleen, ennen kuin kirjan mallityöt ovat valmiina...

                                                        Karnaluks, Hermanni 1, www.kl24.ee

Sitten ihana sisustusliike homeart Telliskivessä, jonka kahvilassa maistui vihreä tee ja lounasleipä. Alueella on paljon pieniä putiikkeja, joista matkaan tarttui muun muassa leimasimia ja nuppeja kunnostettavaan lipastoon.

                                                   homeart, Telliskivi 60A, www.homeart.ee                                    Ateljee Sidruniga tee, Telliskivi 57, www.sidrunigatee.ee

Ystäväni suosituksesta päädyimme syömään ravintola Kaks Kokkaan. Sijainti hyvä, miljöö mainio, mutta raaka hirvenliha oli hieman liikaa. Muutoin onnistunut matka, iso kiitos naiset vielä kerran!

                                                   Kaks Kokka, Mere Pst 6E, www.kakskokka.ee

Kiitokset myös monille uusille lukijoille, jotka ovat kiinnostuneet Koivulasta ja sen elämänmenosta niin, että ovat liittyneet lukijoiksi!

Ja sitten käsityökirjojen arvontaan: Patalappukirjan voittaja on Mollie,
Mollie
Patalappu kirjaa olen ihaillut jo jonkin aikaa. Ja kivan näköinen blogi sinulla, joten liityin myös lukijaksi.
 
ja mosaiikkikirjan saa omakseen Liisa,
Liisan kotona
Kahdella mukana mosaiikkikirjan arvontaan :) liisa           
 
                                                                 ONNEA VOITTAJILLE!
Voittajille on laitettu viestiä facebookin kautta ja kiitos vielä yhteistyökumppanille Moreenille. Hyvillä mielin kohti uutta viikkoa, terkuin Suska.

                                                       
9 kommenttia:

 1. Oi ihanaa, kiitos! Mosaiikkitöitä ei ole juurikaan tullut tehtyä, mutta nyt varmaan innostun oikein todella. Kesällä Tallinnaan ja ehdottomasti pitää käydä tuossa sisustusliikkeessä. Kiva, kun laitoit osoitteenkin. Terkuin Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mosaiikkitöihin on helppo hyödyntää kierrätysmateriaaleja tai taiteilla erikoisemmilla mosaiikeilla upeita kuvioita. Jokainen tyylillään ja löydät varmasti oman tapasi käyttää tekniikkaa. Onnea matkaan Liisa!

   Poista
 2. Postauksesi ja kuvat ovat just niin upeita kuin reissummekin! Tästä helatorstairetkestä tulee hieno perinne meidän ompeluseurallemme :)

  VastaaPoista
 3. Kylläpä näytti ihanalta matkalta :) Tallinna on mahtava kaupunki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavan seuran ohella sattui niin hieno aurinkoinen päivä matkallemme. Kyllä Miru, taisin löytää Tallinnan uudelleen!

   Poista
 4. Eipä huono idea ollenkaan tuo uusi perinne ! Kiva kun kävitte katsastamassa paikat, tiedänpä minäkin nyt että tuonne täytyy päästä ehottomasti kesän aikana :)

  VastaaPoista