28. helmikuuta 2018

Lippuarvonta Raksamessuille Lahteen

Onko sulla meneillään jokin remppaprojekti just nyt? Kiinnostaako rakentaminen ammatin tai harrastuksen kautta tai onko sisustaminen sun juttu?

9.-11.3. järjestettävät Raksamessut antavat vastauksen varmasti moneen pulmaan, mitä rakentajan kohdalle sattuu. Lahden Messukeskuksessa järjestettävässä tapahtumassa on paljon hyödyllisiä tietoiskuja ja työnäytöksiä, joista kävijä saa vinkkejä kotiinviemisiksi.

Tämän vuoden teemoja ovat diy, piha & terassi sekä mökki & sauna. Messuisäntänä toimii Jorma Piisinen ja hänen parinaan messukansaa viihdyttää Laura Ruohola. Katso messujen ohjelma jo ennalta, niin tiedät kiinnostavimpien vinkkien ja työnäytösten aikataulut ohjaamaan messupäivääsi.

Tee itse -ihmisenä kiinnostuin heti B-hallin pihakivien asentamisesta ja kalkkimaaleista, sekä E-hallin sisustus -ja askarteluvinkeistä.  


Ilokseni sain Lahden Messuilta kaksi lippua arvottavaksi teidän lukijoiden kesken. Voit osallistua arvontaan seuraamalla blogiani ja kertomalla, millaisia vinkkejä menisit messuilta hakemaan. 

Arvonta alkaa nyt ja päättyy viikon päästä, keskiviikkona, 7.3. klo 21.00. Voit osallistua myös KoivulaDesignin facen ja instan puolella. Onnea arvontaan, terkuin Suska.

*Liput saatu blogiyhteistyönä 

2 kommenttia:

  1. Minua kiinostaa eniten pihanlaittoon liittyvät jutut.
    tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

    VastaaPoista
  2. Seuraavaksi on vuorossa vessan remontti.
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista