23. toukokuuta 2018

Sydämellisesti terveydeksi


Tänäänkin on voinut tehdä töitä pihalla, kun työpiste siirtyy läppärin muodossa terassille. Auringossa ajatukset virtaavat ja uusia ideoita syntyy, onneksi. 

 Iltalenkillä huomasin kuusenkerkkien olevan jo osittain tosi tuhdissa kunnossa. Niinpä napsin palattuani terveysruokaa myös omista puista pakkaseen. Kuusenkerkkäsiirappia olen aikaisemmin keitellyt ja murentanut tuoreita kerkkiä salaattiin, mutta nyt voisi kokeilla jotakin uutta.


Reseptejä löytyy ihan kiitettävästi. Ideoita ajattelin kerätä esimerkiksi hortoilu.fi -sivustolta sekä Arktisten Aromien sivuilta. Ihan uusien makuelämysten vuoksi sekä terveydeksi.  

Hyvää viikkoa sulle, terkuin Suska.

5 kommenttia:

 1. Kiitos linkeistä uusien reseptien pariin.Minä eilen keräisin muutamia kerkkiä maisteltaviksi ja mietinkin mistä löytäisi kivoja uusia ohjeita niiden käyttöön.Poika keittelee meillä siirappia,mutta jotain uutta tekisi mieli kokeilla:)

  VastaaPoista
 2. Sanoit toki että omista puista kerkiä keräsit, mutta olisiko siitäkin huolimatta syytä muistuttaa kaikille että kerkiä tosiaankin saa kerätä vain puiden, eli maanomistajan luvalla?
  En myöskään pikavilkaisulla huomannut kummassakaan valmistusohjelinkissä asiasta mainitun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että olit tarkkana ja nyttenhän asia tulikin kaikille selväksi kommenttisi myötä :)

   Poista
 3. Onpa sinulla ihana blogi ja kivoja tekstejä :)
  Kuusenkerkkä on itselleni vieraampi raaka-aine, mutta jospa mie vielä joskus rohkaistuisin.

  Terkkuja Maitokahvimedian tiimiläisiltä ♡♡ (www.maitokahvimedia.com)

  VastaaPoista