19. elokuuta 2018

Uusin tuuliin tuttuihin ympyröihin

                             Kaikella on aikansa ja tarkoituksensa, näinhän se vaan menee.

Blogissa on ollut hiljaista pitkään, ajatuksissa muhinut vielä pidempään muutos. Pienempi, isompi, mikä tahansa, mikä parantaisi elämänlaatua. Viime syksynä aloitin uuden opiskelun, mutta eihän se mihinkään riittänyt.


Nyt kun vuokrasopimus on allekirjoitettu, voin kertoa olevani taas yhdenlainen paluumuuttaja. Uuden osa-aikatyön olen jo aloittanut ja muuttokuorma pieneen kaupunkiasuntoon matkaa syyskuussa Espooseen. Tuttuihin maisemiin palaan, sillä asunto löytyi tosi läheltä entistä kotia vuosien takaa ja työssäni saatan nähdä tuttuja lasteni lapsuusvuosilta.

Just nyt on tunnemyrskyjen aika. Koivulasta tulee minulle taas mökki tai viikonloppukoti, johon tarkoitukseen se aluksi hankittiinkin.
Tämän matkan pituutta on turha miettiä tässä kohtaa, mutta se on minulle selvää, että tälle matkalle oli lähdettävä. Olen aina tehnyt rohkeasti päätöksiä elämääni liittyen, mutta iän myötä se on näköjään entistä vaikeampaa. Varsinkin, kun olen saanut Mäntyharjulta niin paljon ihania uusia ystäviä harrastusten myötä.


Nyt viikonloput menevät pakkaus- ja maalaushommiin, kun mietin, mikä lähtee mukaan ja mikä kuuluu Koivulaan. Kun olen selvinnyt muutosta, uskon luovuuden lähtevän liikkeelle taas blogiakin varten.

Kiitos kuitenkin, että olet vielä mukana. Mukavaa sunnuntaita, terkuin Suska.

8 kommenttia:

 1. Hei Suska, tervetuloa pääkaupunkiseudulle. Välillä pitää tehdä isoja ja ehkä jopa vaikeitakin ratkaisuja. Muutos on mahdollisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin Kaisa, uudet mahdollisuudet ovat tässä kohtaa tervetulleita <3

   Poista
 2. Mahtavaa että asunto löytyi! Nähdään. Onnea uuteen.

  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen kotiin ja hyvä, että uskaltaa kokeilla jotakin uutta.

  VastaaPoista