10. helmikuuta 2019

Kellokosken Ruukin Ruuk Store ja Kinuskilla

Olen miettinyt pitkään Kellokosken Ruukin aluetta ja vihdoin pääsin käymään siellä. Alue ympäristöineen ja pienine putiikkeineen ja työhuoneineen vetää matkailijoita varmasti kesäisin, mutta elää myös talvella pienyrittäjiensä ansiosta.

                                              Eilen kurkkasin Ruuk Storeen ja Kinuskillaan.


Ruuk Storen on perustanut pari kuukautta sitten Veera Falck, Tiina Kiiskinen ja Anna Hiilinen. Helmikuussa putiikki on avoinna pari kertaa viikossa.


Naisten Ihan Pihkassa, Kukkimo ja Hiilit -merkkien ohella myynnissä on useiden kädentaitajien tuotteita.


Veeran Ihan Pihkassa -tuotevalikoimasta löydät tietoa ja kuvia Instagramista ja Facebookista @ihanpihkassa.Ruuk Storella järjestetään myös erilaisia työpajoja ja tapahtumia, jotka tuovat elämää Ruukin alueelle mukavasti.


Lisätietoa kursseista löydät facesta ja instasta @ruuk.store. 

Huomenna maanantaina putiikilla vietetään @hiilit_design 2 v. synttäreitä ja ystävämyyntiä.

Veera kertoi myös, että naiset etsivät porukkaansa vielä paria käsityöläistä/yrittäjää jakamaan työtiloja Ruukin tunnelmalliselle makasiinialueelle. Kiinnostuitko?


Ruuk Storen naapurissa toimii kahvila-ravintola Kinuskilla, jossa on tarjoilla myös lounasta ja lauantaibrunssi. Viikottaisen ruokalistan löydät yrityksen nettisivuilta.                   Ihana miljöö herkkuineen. Tänne on pakko palata pian uudelleen, terkuin Suska.

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoisen näköinen paikka. Tuonne voisi kesällä piipahtaa, jos siellä suunnalla käy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vain Liisa, kesällä myös miljöö pääsee varmasti oikeuksiinsa <3

      Poista