10. heinäkuuta 2020

Pihojen viimeistelyä Tuusulan Asuntomessuille
Kiersin viikko sitten Tuusulan Asuntomessujen elueella katselemassa pihojen ja yhteisten ulkoalueiden valmistumista. Hyvin etenee ja elokuulle saadaan hienoja viheralueita ja yksilöllisiä pieniä puutarhoja  katseltaviksi.
Vastikään istutetut kasvit pääsevät kuukaudessa hyvään kasvuun ja ovat messujen aikaan varmasti parhaimmillaan. Messuilta voi siis ammentaa paljon vinkkejä paitsi rakentamiseen ja sisustamiseen, myös kasvien valintaan ja esillepanoon niin sisällä kuin ulkona.

 Eri elämäntilanteissa olevilla perheillä on pihankin suhteen erilaisia tarpeita. Pelikenttää, ruokailukeitaita, viljelylaatikoita, kukkaistutuksia, pelkkää oleskelua aurinkotuolissa vai näitä kaikkia yhdessä? 
Aina ei tarvitse palkata pihasuunnittelijaa, vaikka omat taidot eivät riittäisi rakenteiden ja kasvien valintaan. Ota messuilla paljon kuvia mieleisistä ideoista ja valitse niistä parhaimmat, jotka esittelet vihermyymälässä. Ammattitaitoiset myyjät auttavat mielellään kasvien valinnassa ja hoitoon liittyvissä kysymyksissä. Yhdessä voitte miettiä, tarvitsetko ammattimiestä vai pärjäätkö itse pihaunelmasi toteutuksessa.


Nyt kameralaukku keikkuu olalla hieman etelämpänä ja niistä tunnelmakuvista pian lisää.

Mukavaa viikonloppua, terkuin Suska.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti