6. tammikuuta 2021

Uusia tyynyjä uuteen vuoteen

 Leppoisaa loppiaista ihanan talvisten ulkoilusäiden kera. Nautitko? Meillä on lenkkeilty koiraystävän kanssa säässä kuin säässä, mutta onhan tuo luminen maisema huomattavasti kivempi kuin märkä räntäloska farkkujen lahkeissa.

Postasin eilen instastoryssa käyneeni pitkästä aikaa Marimekon tehtaanmyymälässä Herttoniemessä. Kankaita lähdin katselemaan ja kyllähän valikoima oli ihan hengästyttävä. Kilolaarista tarttui mukaan kankaita, joista ompelisin tyynyjä ja yhden kassikankaankin ostin. 
Tänään olikin heti mainio päivä nostaa ompelukone pöydälle ja surauttaa muutama unikkotyyny. Vihreät tyynyt eri kuoseissa ovat säilyneet sisustuksessa jo ihmeen pitkään ja vieläkin piti yksi uusi ommella sängyn päälle. Sohvalle löysin upeaa pellavakangasta, johon suuret unikot on painettu tummalla musteensinisellä värillä, vaikka näissä kännykkäräpsyissä sävy näyttääkin lähinnä mustalta.

Tekstiilit on niin mainio tapa uudistaa sisustusta edullisesti. Värivalinnoilla voi vaikuttaa tunnelmaan paljon. Itsellä värit päivittyvät lähinnä vuoden kierrossa, vaikka en mikään joulutekstiili-ihminen olekaan. Verhojakaan ei nykyisessä kodissa ole lainkaan, vaan sälekaihtimet ikkunoiden välissä pitävät huolen valoista ja varjoista yli 3,5 metrin korkuisessa tilassa. Joten tyynyt, torkkupeitot ja matot vaihtuvat aika ajoin.

Mites siellä, päivitätkö kotia tekstiileillä kuinka usein?

Terkuin Suska
 
2 kommenttia:

  1. Kauniita tyynyjä! Tekstiileillä saa kyllä ihanaa piristystä sisustukseen. Mukavaa ja idearikasta uutta vuotta sinulle <3

    VastaaPoista