2. toukokuuta 2021

Tervetuloa Ouroboros-kevätnäyttelyyn

 

Opintojeni viimeinen kuukausi on käynnissä ja on ilo kutsua sinut Pekka Halosen akatemian  kevätnäyttelyyn!


Tiedote, 28.4.2021

 


Ouroboros – luova liike ei lakkaa

Näyttely Kaapelitehtaalla ja verkossa 3.-9.5.2021


Ouroboros on Pekka Halosen akatemiasta valmistuvien ammatillisen tutkinnon opiskelijoiden kevätnäyttely. Ryhmänäyttelyssä esittelee teoksiaan yli 50 tänä vuonna valmistuvaa graafista suunnittelijaa, kuvataiteilijaa ja valokuvaajaa. Jokakeväinen näyttely järjestetään 3.-9.5.2021 Kaapelitehtaan Puristamossa Helsingissä. Verkkonäyttely on osoitteessa phaopiskelijat.keuda.fi

Ouroboros-kuviossa käärme nielee omaa häntäänsä. Se symboloi ikuista kiertokulkua, missä loppu sulautuu uuteen alkuun, eikä liike pysähdy koskaan. Symboli kuvaa luovuuden, ideoiden, tekijöiden ja teosten jatkuvaa liikettä, missä asia johtaa toiseen, idea synnyttää uuden idean ja tekijät innostavat toisiaan ja innostuvat toistensa ajatuksista ja töistä. Näyttelyn teokset ja tekijät ovat osa luovuuden loputonta liikettä. Ouroboros-näyttely esittelee valmistuvien opiskelijoiden tarinoita ammatillisen tiensä yhdessä tärkeässä taitekohdassa.

 

·        Puristamo, Kaapelitehdas C-rappu, Tallberginkatu 1, Helsinki

·        Avoinna: 3.-9.5.2021, ma-la klo 11–18, su 11–14

·        Verkkonäyttely osoitteessa phaopiskelijat.keuda.fi 

·        Näyttelyn avajaiset järjestetään virtuaalisesti Teamsissa kutsuvierastapahtumana 3.5.
klo 18.00–19.00

·        Näyttelyssä Kaapelitehtaalla noudatetaan Helsingin kaupungin koronakoordinaatioryhmän suosituksia kävijärajoituksista

·        Vapaa pääsy – tervetuloa!

 

Pekka Halosen akatemian kevätnäyttelyn yhteyteen on tehty virtuaalinäyttely yhteistyönä Tarton taidekoulun kanssa. Se on avoinna ajasta ja paikasta riippumatta. Näyttelyyn pääsee lataamalla puhelimeen 3DBearin sovelluksen sovelluskaupasta. Sovelluksesta näyttelyn teokset löytyvät hakusanalla “KeudaTartu”.

Pekka Halosen akatemia on kuvallisen ilmaisun koulutukseen erikoistunut oppilaitos, jossa voi suorittaa media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon. Ammatillisen koulutuksen lisäksi oppilaitoksessa järjestetään vapaan sivistystyön kansanopistokoulutusta. Oppilaitos kuuluu Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymään (Keuda).

 Facebook: Keudan Pekka Halosen akatemia | Instagram: pekka_halosen_akatemia

 Lisätietoja: Toimialapäällikkö Suvi Päivärinta, suvi.paivarinta(at)keuda.fi, 040 174 5573

 Keudan Pekka Halosen akatemia | Kansanopistontie 60 | 04380 Tuusula | Puh. (Keudan vaihde) 09 27381Itse osallistun näyttelyyn kirjallani Kodin helpot makrameet. Vein Kaapelitehtaalle kirjan ohella muutamia mallitöitä sekä valokuvia kirjasta.

Upeaan näyttelykokonaisuuteen pääset osallistumaan verkkonäyttelyn kautta koska tahansa ja sinne pääset tästä.

Haluan jo nyt kiittää Pekka Halosen akatemiaa todella inspiroivasta ilmapiiristä ja laadukkaasta opetuksesta. Monia niin mukavia muistoja säilön sieltä sisälleni. Yksi mainio muisto liittyy nuoreen taideopiskelijaan, joka ihmetteli valokuvausopintojani ja kysyi, onko näin vanhana vaikea oppia uusia ohjelmia, kuten vaikkapa kuvankäsittelyä.
-Kyllä, vastasin ja purskahdin nauruun.

Aurinkoista sunnuntaita sulle, nyt ulkoilemaan, terkuin Suska.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti