13. kesäkuuta 2021

Tuliaisia ja saunaideoita

                                          Joko ajatukset pyörivät lomassa ja juhannuksessa? 

Täällä lomaillaan myöhemmin syksyllä, sillä uudistettu yritystoiminta vaatii monenlaista käynnistyäkseen kunnolla. Tunnen kuitenkin olevani lähes lomatunnelmissa, koska yritämme viettää Koivulassa melkein koko kesän. Ja täällähän riittää kyllä puuhaa ilman pienyrittäjän arkeakin.

                        Mitä loma sulle merkitsee? Matkoja, kulttuuria, kyläreissuja, mökkeilyä?

Nyt kun maailma taas avautuu hiljalleen, on ihana tavata ystäviä ja lähteä viettämään vaikka viikonloppua kavereiden tai sukulaisten kesäkotiin.

Onko sulla tapana viedä kyläpaikkaan tuliaisia? Itse olen useimmiten antanut lahjaksi jotakin itse tehtyä ja käytännöllistä.


Tällaiseen tarpeeseen ja miksei omaankin juhannussaunaan tein pari lahjapakkausta, jotka sisältävät Hyvä sauna -kirjan ohella pitkän pefletin ja käsipyyhkeen. Tekstiilit on ommeltu kierrätysmateriaalista ja ne ovat paksua napakkaa puuvillaa. 


Kirjassa on useita erilaisia saunoja eri puolelta Suomea. Saunojen omistajat kertovat omasta saunakulttuuristaan ja parhaista löylyistä kirjassani. Olen tehnyt jokaisen saunan yhteyteen myös tee se itse -ohjeita. Kirjasta löytyy siten monipuolisesti asiaa suomalaisen sielun hoitajasta!


Lahjapakkauksen voit tilata Instagramin kautta @koivuladesignshop -sivulta, jonne liitän tuotetiedot ja hinnat.
Mikäli olet Mäntyharjulla ja haluat ostaa KoivulaDesignin tuotteita, säästyt postimaksuilta, sillä voimme sopia toimituksesta henkilökohtaisesti.
Saat yhteyden myös sähköpostilla koivuladesign@gmail.com

Taidetaan muuten laittaa tänäänkin pihasauna lämpiämään. Mitäs sitä sunnuntai-iltana muuta, kun on päivän läiskinyt itikoita iholta, terkuin Suska.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti