7. marraskuuta 2014

Paperienkeleitä Puulan Manuellissa

Olen aina ollut sitä mieltä, etten ole askartelijatyyppi. Sellainen paperiaskartelija, vaikka olen kyllä tehnyt monenlaista niin lasten kanssa kuin työjuttuihin.

Vanhoista kirjoista tehdyt koristeet ovat kuitenkin innostaneet kokeilemaan näitäkin ideoita enemmän ja niin sitä ystävän kanssa käytiin eilen Hirvensalmella käsityöyhdistyksen järjestämällä kurssilla. Kolmessa tunnissa syntyi pari enkeliä ja kuusi ja kotiinviemisiksi muutama muukin idea.

 
 
Kannattaa poiketa kauniiseen vanhaan taloon Hirvensalmella, jossa Puulan Manuelli -käsityöyhdistys pitää käsityöläisten puotia ja järjestää kurssejaan. Kuvistani näet vain pienen osan tuotteista, joten klikkaa ihmeessä yhteystiedot http://www.puulanmanuelli.fi/ ja käy tutustumassa.

 
 
 
 
 
 
Sen verran mukavaa joulukoristeiden tekeminen vanhoista kirjoista oli, että taidan palata asiaan vielä joskus myöhemmin pallojen muodossa, terkuin Suska.

5 kommenttia:

 1. Piristävä juttu! Haluaisitko pitää paperienkelikurssin Mäntyharjussa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mainio idea Päivi! Katsotaan, saataisko porukka kasaan ja sopiva päivä ja paikka sen mukaan. Joten halukkaat enkeleiden askartelijat, laittakaa mulle s.postia, niin suunnitellaan.

   Poista
 2. Ihania enkeleitä! Mä haluan oppia myös!

  VastaaPoista
 3. Aikas ihania ! Saat kyl joskus opettaa mullekin ,jookos ;) Tuokin paikka on niin lähellä, mutten kyllä oo sinne eksynyt vahingossakaan, täytynee korjata asia.Mukavaa viikonloppua sinulle ♥

  VastaaPoista
 4. Mukavaa viikonloppua sinullekin Riitta! Ole yhteyksissä, kun ehdit taittelemaan paperia.

  VastaaPoista