18. marraskuuta 2014

Saako seiniin piirtää?

Olin jo kauan katsellut pikkuisen olohuoneemme tapettia sillä silmällä, että plääh, se on NIIN tylsä. Valitsimme sen aikoinaan rautakaupan alekorista, kun halusin ympärilleni vaaleaa, tiloja suurentavaa ja huomaamatonta kuosimaailmaa.

Keksin jokin aika sitten, että tapetin vaihtamisen sijaan edullisemmaksi tulisi tässä kohtaa vahvistaa noita valmiita kukkaköynnöksiä vaikka tussilla, mutta mies oli ensin hieman epäileväinen.
Vahvistin ideaani parin ystävän innostumisella asiasta ja lopulta mieskin oli sitä mieltä, että sama kait tuo on, voihan sen sitten maalata tai tapetoida uudelleen.

Tämä kotityö oli juuri sopiva homma Jennylle, joka oli lapsistani se taiteilijan alku jo ihan pienenä. Tapiolan kodissa yläkerran rappusten viereltä löytyi seinistä hänen sielukkaita modernin taiteen luomuksiaan useamminkin kuin kerran.

 
 
 

Nyt pohdimme, täyttäisikö seinäpinnan tussin vahvoilla viivoilla kokonaan, vai jättäisikö näin. Nyt kukkaköynnökset näyttävät kasvavan ja ovat aika mukavan ilmavat. Saas nähdä, mitä taiteilija tekee.

                                                   Ketterää keskiviikkoa, terkuin Suska.

12 kommenttia:

 1. Hyvä tuli idean toteutuksesta, parempi kuin uusi tapetti kun on ihan uniikki ;) Näyttää kyl hyvältä jo noin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta, tykkään kyllä itsekin tosi paljon, vaikka Marilyn peittääkin osan kuvioista ainakin toistaiseksi.

   Poista
 2. Soivan mahtavaa!! Terkkuja Taiteilijalle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hienoa Asta, että olet täällä. Kerron terkkuja!

   Poista
 3. Huippuidea! Sun blogi on niitä kyllä pullollaan!♥

  VastaaPoista
 4. Kylläpäs näyttää hienolta ja on varmasti uniikki! Neiti taiteilija on kärsivällinen, tuo ei ihan vartissa valmistunut.. Kaunis ja herkkä toteutus.

  VastaaPoista
 5. Loistava idea! Heti tuli särmää seinään... Mun mielestä riittäis noin et on vain jossain kohtaa. Jennyllä on hermot kunnossa...
  -merja-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustuksesta, Jenny jatkaa työtään.

   Poista
 6. Tulipas siitä hieno!! Itse olen tapetoimassa makuuhuonetta koivutapetilla ja aluksi mietin, että sukulaiseni (joka on taiteilija) voisi tulla piirtämään koivut seinälleni, joten täällä ainakin ollaan ehdottomasti sitä mieltä, että siitä vaan piirtelemään ;) Kauniilta näyttää teillä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Ruut, musta tussi tekee ihmeitä monessa.

   Poista