12. joulukuuta 2015

Joulukalenteri 13.12.pöytäkuusia ja myyjäisiä

 
Koivulassa on joka vuosi tavallisen kuusen ohella pieniä pöytäkuusia. Milloin mistäkin materiaalista. Tänä jouluna sain blogiyhteistyönmerkeissä valita Sinellistä tarvikkeita puihini ja ne näyttävät tältä. 

 
Kokeile sinäkin päällystämällä styrokskartio vaikka kuivaheinällä. Koristeeksi laitoin tänä jouluna muun muassa puuhelminauhoja, savi- ja massatähtiä sekä tähtianiksia. Kiinnitykset hoituivat ohuella metallilangalla ja kuumaliimalla.
Kartio on painettu ruukussa olevaan keppiin, joka taas on valettu betoniin. Pystyssä pysyy, se on varma :) 
 
Tänään Koivulan väen tavoitat paikallisilta Naisten Messuilta pöytineen.
Mukavaa adventtisunnuntaita, terkuin Suska.

6 kommenttia:

 1. Ihanan maanläheisiä kuusia, kauniita. Niistä tuli mieleen kun asuin n.15 vuotta sitten sellaisessa talossa, jossa oli valtavan suuret ikkunavälit. Sinne mahtui vaikka mitä :D yhtenä syksynä keräsin mm. puolukanvarpuja, pihlajanmarjoja yms. Tein keittiön ikkunan väliin ihana ison asteleman. Kaikki varvut ja marjat uitin parafiinissa ja ne säilyi toisi kauniina koko talven. Mukavaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu, puut saivat kyllä huomiota myyjäisissä! Hyvä idea tuo ikkunanväli...kyllä mies saisi hepulin :)

   Poista
 2. Sinelli on musta ihan paras. Sinne suuntaan, jos muualta ei jotain tarvitsemaani ei löydy. Mulla ei ole kovin lähellä joten hamstraan aina kerralla enemmän. Tosi kivat kuuset. Kiva kun on eri matskuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Kati, Sinellin monipuolinen valikoima on kyllä mainio juttu!

   Poista
 3. Monta luukkua olikin ehtinyt avautua, koska en ole ehtinyt vierailla blogeissa. Tää kuusi on kyllä aivan mahtava. Liisa

  VastaaPoista