26. lokakuuta 2016

Uunit tulilla muistutan messulippuarvonnasta

 
Kun sataa vettä eilisen lumen päälle ja loska kastelee kengänkärjet, saa olla tarkkana, ettei ala harmittamaan. Usva vetää maiseman tasaisen harmaaksi ja pimeys tulee entistä aikaisemmin, joten just nyt ei kannata alkaa miettimään ajanjaksoa seuraavaan juhannukseen. Ei edes pääsiäiseen.
 
Olen kuitenkin sitä mieltä, että ilo on löydettävä läheltä ja jokaisena päivänä. Tänään olen saanut tehdä kivoja työjuttuja ja uusia on ideointiasteella.
Kun uunit laittaa tulille, ei kostea ilmanala yllä ajatuksiin asti.
 
 Ja hei, leivoin joulukaudet ekat piparit. Vai pitäisiköhän sanoa viime joulun viimeiset, sillä meillä on aina taikinaa pakastimessa. Se on sellainen herkku, jota nuoriso käy makeannälkään nipistämässä raakana mieluummin kuin leipovat pipareiksi uuniin asti.
Nyt on vanhat taikinat leivottu ja paistettu. En itsekään innostunut vielä kaivamaan muotteja esille, vaan vedin taikinapyörällä ristiin rastiin salmiakin mallisiksi pipareiksi. Kyllä maistui makealle näin karkkilakkolaisen makuaistilla.
 
Ja vielä muistutan arvonnasta, joka on käynnissä sunnuntai-iltaan asti. Jos pääset marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna Lahteen Kätevä&Tekevä -messuille, käy ihmeessä osallistumassa lippuarvontaan. KoivulaDesign arpoo kaksi kahden hengen lippupakettia, toisen blogin puolella ja toisen blogin facebook-sivulla kommentoineiden kesken. Arvontaan pääset tästä.
 
Mukavaa viikkoa, terkuin Suska. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti