7. elokuuta 2017

Juttujani lehtihyllyssä

Mainontaa mainontaa! Just nyt kauppojen lehtihyllyistä löytyy kolme lehteä, joissa on juttujani. Aika erilaisia paketteja kaikki, vaikka kädentaitoihin liittyvätkin. Hyvissä lehdissä ovat, joten nappaa matkaasi kauppareissulla :)


Upeasti uudistuneeseen Taito-lehteen kirjoitin Blockwallahin leimasimien tarinan. Olin haastattelussa ihan täpinöissäni yrittäjän sinnikkyydestä ja intohimosta löytää se oma juttu, josta rakentaa toimeentulo oman perheen lisäksi monelle muulle.

Kotilieteen tein erilaisia saippuoita valmiista saippuamassasta ja vinkkasin yrttien ja kukkien käytöstä saippuoiden koristeena. Katso teko-ohje lehdestä ja vie vähän erilainen tuliainen seuraavalle kyläreissulle.


Ihana-lehdestä löytyy tällä kertaa vinkkini pikku-ihanan puolelta. Tuiki tavallisista kierrätysmateriaaleista voit askarrella vaikka kuulapelin, johon saat helposti haastetta just niin paljon kuin haluat.


                                                       Mukavaa viikkoa, terkuin Suska.

2 kommenttia:

 1. Mistä sun saippuamuotit ovat? Tosi kivat! Mulla on noita samoja leimasimia. Ne on kuin koristeita ihan sellaisenaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkamuotti on silikoninen muffinimuotti eli sellanen suurempi, jolla saa kuusi leivosta/saippuaa kerralla. Muut on kierrätettyjä tuorejuusto ym. rasioita.
   Noi leimasimet on niiiin ihania, taas ostin lisää Kenkäveron käsityömarkkinoilta :)

   Poista