16. elokuuta 2017

Naisten viikonloppuna Kasnäsissä

Se oli se viikonloppu, kun kaikkialla satoi. Ystävä oli järjestänyt mökilleen Kasnäsiin naisten viikonlopun, joten sadekaan ei tuntunut olevan este kivoille yhteisille hetkille. Mutta mitä vielä, aurinko paistoi saaristomaisemissa koko viikonlopun, ja me naiset nautimme.

Ystävä sanoi vievänsä meidät katsomaan Amos Anderssonin kämppää...joka oli Söderlångvikin kartanossa sijaitseva Hufvudstadsbladetin päätoimittajanakin toimineen liikemiehen henkilöhistoriaa esittelevä museo.


 1930 rakennetussa tiilinavetassa toimii nykyisin Cafe Vivan, taidegalleria ja puoti. Hyvä hyvä, jokaisella paikkakunnalla pitääkin päästä pieniin puoteihin, joissa on paikallisten käsityöläisten tuotteita.Lisätietoja paikasta ja tapahtumista löydät täältä.

 Taalintehtaalla kävimme lounaalla Ruukin Saunassa. Tehtaan virkamiesten saunarakennuksena aikoinaan toiminut kiinteistö on remontoitu tyylikkäästi vanhaa kunnioittaen. Tilaussauna, kahvila ja myymälä ihastuttivat niin, että päätimme mennä ensi kesänä suuremmalla naisporukalla saunomaan.

                                         Lisää infoa kivasta paikasta löydät täältä.


Lossilla pyyhkästiin vielä kurkkaamaan Farmors Cafe Högsårassa. No syötiin me kakkuakin mahan täydeltä.


Niin virkistävää ja voimaannuttavaa. Syödä, saunoa ja juoruta. Kiitos ystävät, kiitos meri, terkuin Suska.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti