19. syyskuuta 2017

Ihanat ilmakasvit

Viherkasvibuumi on tuonut markkinoille myös jännittävät ilmakasvit. No olin ihan varma, että siihen villitykseen en lähde mukaan, kun innostukseni vihersisustamiseen on muutenkin ollut toistaiseksi maltillinen.

Eipä tarvittu kuin Huone ett Rum -putiikin osasto Habitaressa, ja olin valmis kokeilemaan paria kasvia.


Ostin Tillandsia ionantha red- ja Tillandsia capitata green -kasvit. Yrityksen verkkokaupassa näet kattavamman valikoiman kasveja. Puodin toinen omistaja Johanna Vireaho on tehnyt ilmakasveista myös kirjan, joka antaa niin hoito kuin stailausvinkkejä. 


Hieman myöhemmin laitan kasvit roikkumaan metallisiin himmelikuvioihin, mutta toistaiseksi saavat olla rottinkitarjottimella matkatuliaisten ja kirpparilöytöjen kaverina. Hoito on helppoa ja onnistuu siinä kuin muidenkin kukkien viikottainen katselmus.


                      Joko sinä olet hurahtanut ilmakasveihin? Mukavaa viikkoa, terkuin Suska.

4 kommenttia:

 1. Minä luin yhdestä sisustuskirjasta näistä ilmakasveista, mutta en ole niitä itse kokeillut. Kivalta näyttää tuo sinun asetelmasi. - Mukavaa tiistai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli, nyt onkin mielenkiintoista nähdä, kuinka ilmakasvit pärjäävät meillä. Monin tavoin niillä ainakin voi somistaa :)

   Poista
 2. Meillä lapset ovat ihan liekeissä ilmakasveista. Tosin eilen meinasi isommalla tulla itku, kun pitivät siskon kanssa suursiivous päivän ja johonkin on nyt ilmakasvit kadonneet... Varsinaisia ILMAkasveja, kun hävisivät tuollalailla... Ihania asetelmia olet tehnyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, toivottavasti ilmakasvit ovat jo löytyneet, ja mukavaa viikonloppua teidän perheelle!

   Poista