16. syyskuuta 2017

Tunnelmakuvia Habitaresta

Keskiviikkona alkaneet Habitare -messut ovat näkyneet upeasti monissa medioissa ja hyvä niin, sillä kotiin jos johonkin kannattaa satsata. Itse kävin eilen ystävän kanssa katsomassa uusimpia ideoita sisustamiseen ja napsin kuvia, joita tulikin melkoisesti. Osa väri- ja materiaalipaletista seuraavassa.

Hienoja tunnelmia löytyi monilta nimekkäiden suunnittelijoiden ja yritysten osastoilta. Myös muutamat sisustuslehdet olivat stailanneet oman osastonsa tosi upeasti. Siitäkin huolimatta taisin taas innostua eniten opiskelijoiden ja uusien yrittäjien tuotannosta sekä oivaltavista ideoista kierrätettyjen materiaalien hyödyntämiseen.

Jos et ole alalla, tunnistatko mainetta niittäneen tuotteen tai kuuluisan suunnittelijan kädenjäljen pelkän kuvan perusteella ja miten suuri merkitys sillä on tuotetta valittaessa? Millä perusteella sinä valitset huonekaluja?

Huomennakin ehtii vielä messuilemaan, ja etsimään sieltä ne itseä eniten kiinnostavat tuotteet, terkuin Suska.6 kommenttia:

 1. Kenen nuo tarjottimet(?) seinällä oli? Nuo joissa oli eläinten kuvia. Näyttivät todella kivoilta
  Mia/tie pohjoiseen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ne oli tosi ihania! tarjottimia, julisteita, kortteja...tekijä on rovaniemeläinen Elisa Ahonen, www.estervisual.fi

   Poista
 2. Kiitos että pääsin piipahtamaan messuilla näiden kuvien muodossa. Minäkin ihastelin noita tarjottimia :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania nuo Ester Visualin tarjottimet.Myös sieni-ja kalalautaset on hienot!Itse en etsi designia ja kallistakin se on työttömälle.Toki muotokielen pitää puhuttaa ja usein tykkäänkin enemmän vanhoista,puisista huonekaluista.Muuten makuni onkin aika monimuotoinen,minua kiehtoo enemmän yksittäinen esine tai huonekalu kuin kokonaisuus.

  VastaaPoista