16. maaliskuuta 2018

Ilmakasville amppeli Neiti Neilikassa


Neiti Neilikka on ihanan persoonallinen kukkakauppa Porrassalmenkadulla Mikkelissä. Perinteisten palveluiden ohella Neiti Neilikassa järjestetään tapahtumia kursseista räätälöityihin työpajoihin, joissa oppii uutta ja viihtyy mainiosti niin kaveri- kuin työporukassa.Tiistai-iltana Neiti Neilikassa solmittiin amppeleita ilmakasveille ja saatiin tietoa trendikasvien hoidosta. Ilman multaa viihtyvät kasvit pärjäävät vähällä hoidolla, mutta eivät tykkää kylmästä. Amppelin lasipallossa kasvi on suojassa ja näyttää upealta.Ohjauksesta vastasi yrittäjä Henna Forsell Sisustus-Hiilestä. Henna neuvoi kädestä pitäen makramee-tekniikan kaksoistasosolmun ja kääresolmun aloittelijoille. Tekniikka mahdollistaa vaikka kuinka näyttävien amppelien solmimisen ja innostaa suunnittelemaan omia malleja, kun solmuvalikoima tulee tutummaksi. Amppeli solmittiin metallirenkaaseen, josta sen voi ripustaa vaikka seinälle.
Henna kannusti tekemään lisää kotona, jotta työpajassa opittu ei unohdu. Mulle tekniikan perussolmut olivat tuttuja entuudestaan, mutta erilainen amppeli ja kotona olevat ilmakasvit innostivat solmimaan heti toisen amppelin kurssilla tehdyn kaveriksi.


Vasemmalla oleva amppeli valmistui Neiti Neilikassa, ja sieltä on myös kaunis punainen ilmakasvi lasipalloineen.Mikkeliläisen Sisustus-Hiilen palveluista voit lukea lisää Hennan blogista. Niin Sisustus-Hiilen kuin Neiti Neilikan löydät myös instagramista.

Aurinkoista viikonloppua, terkuin Suska.

*Kurssimateriaali saatu blogiyhteistyönä

2 kommenttia:

  1. Kivan näköisiä amppeleita. Mullakin on noita lasipalloja, joihin vois kyllä kukkasia laittaa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Liisa, ei muuta kuin solmimaan, mukavaa puuhaa!

    VastaaPoista