1. joulukuuta 2018

Diy-koivuvanerista pukinkonttiin

Koivuvaneri tai vaneri yleensäkin on pitänyt pintansa sisustuksessa jo pitkään ja on kiva materiaali myös tee itse -tuotteisiin.


Tällaisen boxin kasasin Pirtakalla sahatuista osista Aarre 9/18 -lehteen. Kun sahautat tarvitsemasi kappaleet puutavaraliikkeessä, ei sinun tarvitse hankkia työkaluja ja koneita pieniä nikkarointeja varten erikseen. Eikä paikkaa, jossa saha soi. Laatikoilla on aina käyttöä kodin erilaisiin säilytystarpeisiin.

Blogissa olen esitellyt useampiakin lahjaksi sopivia tuotteita vanerista, kuten näitä laatikkohyllyjä tai seinäkellon. Joulun odotukseen sopivat myös nämä joulukorttinauhat, joita tein joskus myyjäisiin.

Adventtikynttelikköä en ole vielä ehtinyt tehdä. Idea tällekin vuodelle on, muttei vanerista valmistettu. Katsotaan, löydänkö sopivat tarvikkeet aamulenkillä huomista 1. adventtia varten. 

Siltä varalta, että ideani jää vain haaveiluksi, löysin parin vuoden takaisen postauksen hyvinkin pelkistetystä diy-adventtikyntteliköstä.

Palataan pian, terkuin Suska.

2 kommenttia:

  1. Hyvä idea tuo vanerin valmiiksi leikkauttaminen tai joissakin paikoissa voi myös itse sahailla. Kyllä tuollaisille laatikoille on aina tarvetta :) Mukavaa adventtia <3

    VastaaPoista