30. joulukuuta 2018

Paluu arkeen ja leipälinjalle


Joko uuden vuoden bileiden kattaus on suunniteltu? Meillä mennään hyvin pienimuotoisesti, joten kattaus mahtunee suuren koivukiekon päälle. Viimeiset glögit lämmitykseen ja juustot esille.

Tämän kattauksen ideana ovat tuokkoset, jotka toimivat tarjoiluastioina. Näyttäisivät varmasti hyviltä myös hieman modernimmin nahkapaperista tai korkkikankaasta taivuteltuina!

Pyhien jälkeen sitten herkuttelu ruotuun ja leipälinjalle piiraiden ja erilaisten makeiden sijaan. Monet eivät leipääkään syö ollenkaan, mutta meillä se kuuluu kyllä arkeen päivittäin.

Ohjeet tuokkosiin ja pajusta punottuun leipäkoriin löydät Koreja käsin -kirjastani. Siellä on lisää kuvia myös tuotteiden valmistusvaiheista.


Hyvää uutta vuotta sulle! terkuin Suska.

2 kommenttia:

  1. Hieno kattaus ♥️ Vielä en ole ihan kattausta ajatellut sen kummemmin. Hyvää uutta vuotta ♥️

    VastaaPoista