28. huhtikuuta 2019

Puutarhavinkkejä Lahdesta

Lahden Pihapiiri-messut ovat kuuluneet kevääseeni jo useasti. Tänään kävin siellä mökiltä palatessa vähän nopeammalla aikataululla, mutta löysin paljon mukavia ideoita jo tunnissa.

Taimivalikoimia ihailin enimmäkseen hieman kauempaa, etten olisi sortunut kaikkiin tarjolla oleviin ihanuuksiin, sillä omat kesäsuunnitelmat eivät vielä ole selvillä kasvien hoidon kannalta. No, pari erilaista tomaattia sitten kuitenkin nappasin matkaan. :)

Ideapuutarha oli hienosti toteutettu. Alue kasvihuoneineen ja huvimajoineen oli ihmisen kokoinen ja sieltä sai kivoja vinkkejä vaikka heti omassa puutarhassa kokeiltavaksi.
Ohessa muutaman yksityiskohta, jotka nappasin kännykällä kierroksen aikana.
Ja tämä varjo on just vappua varten. Kun ei sitä hellettä sitten taida tulla, eikä toivottavasti sadetakaan, voisi vapaapäivän viettää puistossa kukkasontsan alla kuoharia hörppien, vai mitä?

Terkuin Suska.

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Esim. tuo kaappi-idea on tullut usein vastaan, mutta jostain syystä kolahti nyt. Jos jostain saisin tarpeeksi kuluneen vanhan puukaapin, voisin kunnostamisen sijaan täyttää sen kasveilla kasvihuoneeseen.

      Poista
  2. Nuo muurahaiset on huippuihania!

    VastaaPoista