5. toukokuuta 2019

Muutto onnellisesti ohitse

Onneksi muutto on takana ja tämän viikonlopun on saanut jo levätäkin sen jäljiltä. Me muutettiin vappuna samassa kerrostalossa pari kerrosta alemmaksi, kun Hupin liikkuminen rapuissa teki pahaa niin koiralle itselleen kuin meille muille.


Asunto on samanlainen kuin aikaisempi, ei kuitenkaan niin moderni ja hyvässä kunnossa, sillä remonttia tässä kaksiossa on tehty varmaan 90-luvulla. Se ei haitannut tässä kohtaa mitään, kun perheen hyvinvointi merkitsi enemmän.
Vaikka muutto oli lähinnä huonekalujen ja kassien kantamista ylhäältä alas, on olo ollut kuin jyrän alle jääneellä. Eniten rasitti muiden jälkien siivous, sillä entiset asukkaat olivat unohtaneet niin jälkisiivouksen kuin huonekaluja ja muuta irtaimistoa sohvasta ja sängystä lähtien huoneistoon. Meidän oli pakko hoitaa homma, kun entinen asunto piti saada sovittuun päivään mennessä tyhjäksi.
Nähtäväksi jää, miten vuokranantaja asian huomioi, mutta nyt on urakka maalissa ja hyvä näin.

Uuden kodin lattia on entistä vaaleampi ja siitä tykkään kovasti. Lisäksi täällä on väliseinissä kapeita ikkunoita katon rajassa huoneiden välillä, joten valo kulkee kivasti valkoisia pintoja pitkin myös pieneen keittokomeroon ja eteiseen sekä kylppäriin. En ole vielä päättänyt seinien maalauksen suhteen mitään, vaikka hento vaaleankeltainen sopisikin tämän asunnon henkeen tehosteväriksi.


Pari uutta löytöä on kotiin jo kantautunut.  Ensimmäisessä kuvassa on yksi metallihylly enemmän kuin edellisessä asunnossa ja sen löysin ihan tuosta meidän roskiskatoksesta. Sohvapöytä tarttui mukaan 15 eurolla Kierrätyskeskuksesta, kun menin tuolia etsimään. Joku päivä sekin vielä nappaa, näin uskon.

Nyt on kiva lähteä lähteä koiran kanssa lenkille ja sen hän on huomannut itsekin. On virkeämpi ja haluaa jatkuvasti ulos. Vai olisko syynä kevät ja tyttökoirat :)

Mukavaa lepopäivää sulle, terkuin Suska. 4 kommenttia: