24. toukokuuta 2019

ARVONTA-Kauneimmat neuleet blogiarvonnassa

Minulla oli ilo olla stailaamassa maamme eturivin neulesuunnittelija Merja Ojanperän uusinta kirjaa "Kauneimmat neuleet".
Aikaisemmin häneltä on ilmestynyt kolme villasukkakirjaa ja löytyy niitä sukkaohjeita tästä uutukaisestakin. Lisäksi 21 neulemallin joukossa on puseroita ja erilaisia asusteita.

Kirjan on kustantanut Kustannusosakeyhtiö Otavan Moreeni ja upeat kuvat on ottanut Riina Peuhu.Onko neulominen sun juttu? Nyt nimittäin olisi mahdollisuus voittaa tämä uutuuskirja ja saada paljon uutta inspiraatiota harrastukseen.


Vaikka kirja on täynnä ihania ohjeita, omia suosikkejani ovat Merjan erilaiset upeat pitsiä ja palmikoita yhdistelevät sukat.Värikkäät sukat vaativat kumppanikseen veroisensa sukkahousut ja ne löysin kuvauksiin ihanan Vilmurin valikoimista.

Myös keltaiseen pitsineulemyssyyn ihastuin niin, että taidan viedä tarvikkeet äidilleni ja pyytää kauniisti synttärilahjaa loppukesälle :)


ARVONTA 

Kauneimmat neuleet -kirjan arvonta alkaa nyt ja päättyy su, 2.6.2019 klo 21.00.

Voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen, KoivulaDesignin fb-sivulle tai instaan jotakin käsityöharrastuksestasi. Onko sulla nyt jokin neuleprojekti vai antaisitko kirjan kenties lahjaksi jollekin? Neulotko ympäri vuoden vai esimerkiksi ennen joulua, kuten minä?

Liitä kommenttiin jokin yhteystietosi, jotta tavoitan sinut arvan osuessa kohdallesi. Lähetän palkinnon vain Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen.

ONNEA KAIKILLE ARVONTAAN!

ja mukavaa viikonloppua, terkuin Suska.23 kommenttia:

 1. Kyllä, neulon (ja virkkaan) ympäri vuoden :). Nyt on tekeillä villatakki ihanan pehmeästä Drops Air mix -alpakkalangasta.

  VastaaPoista
 2. Tähän on ehdottomasti osallistuttava, sillä olen ahkera käsityöntekijä. Vaikka enimmäkseen virkkaan, niin välillä tekee mieli neuloakin eikä vuodenajalla ole mitään merkitystä.
  sudemi@luukku.com

  VastaaPoista
 3. Sehän tiiät, kova ainakin suunnittelemaan ja monenlaista tulee näperreltyä:-)Mukana arvonnassa myös

  VastaaPoista
 4. Kaikenlaiset käsityöt kiinnostaa, mutta eniten neulon ja ympäri vuoden. Tällä hetkellä työn alla oranssi-valkeat tähtisukat.

  VastaaPoista
 5. Kaikenlaiset käsityöt kiinnostaa, tällähetkellä menossa paksusta langasta liivi syksyksi ja paljon muuta keskeneräistä löytyy....

  VastaaPoista
 6. Neulon paljon ja koko ajan, värjään itse myös lankoja silloin tällöin. Tuo pipo phje näytti kivalta. Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 7. Neulon aina. Smaug -lapaset tulossa. ;D
  Silmukka soikoon
  sartsa.piccolo@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Käsityöt on rakas harrastus: etenkin virkkaus ja kutominen.

  Tällä hetkellä on vain "keskenjääneitä" projekteja, mutta suunnitelmissa on aloittaa erilaisia juttuja.

  Tää kirja olisi ihana!

  VastaaPoista
 9. Itsekin neulon, mutta antaisin tämän silti äidilleni lahjaksi. :)

  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Lähinnä villasukkia kudon pitkin vuotta. Kirja kiinnostaa!
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Äippä neuloo ympäri vuoden sukkia, ponchoja,pipoja. Hänelle antaisin kirjan.
  Naurajatar@suomi24.fi

  VastaaPoista
 12. Neulon ja ompelen etupäässä itselleni, sukkia myös hyväntekeväisyysarvontoihin ja myyjäisiin. Tällä hetkellä on menossa puuvillalankojen jämistä raitaneulepusero helmineuletta. Ihanan näköisiä malleja näyttää kirjassa olevan. Aurinkoista kesää odotellen klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 13. Ympäri vuoden tulee jotakin värkkäiltyä, tosin kesällä on muutakin tekemistä niin paljon, että käsityöt tahtoo jäädä vähemmälle kuin talvisin.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Ympäri vuoden tulee neulottua,mutta välillä iskee jumi niinkuin lukemisenkin kanssa.Nyt on juuri menossa jumi eikä vauvan sukista meinaa tulla valmista,niin pienet kuin ne onkin:O

  VastaaPoista
 15. Hieno palkinto arvonnassasi. Merjan ohjeet on kyllä niin parasta. Neulon läpi vuoden, välillä kirjojen ohjeista, välillä omasta päästä.

  VastaaPoista
 16. Upea kirja, neulon nyt pitsineuletta, teen mekon. Minulla on aina vain yksi työ menossa, ei ole aikaa enempää. Iso projekti mutta kannnattaa, sellaista ei saa mistään kaupasta, ihanan vaalea persikka on värinä.
  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 17. Lahjaksi antaisin tämän kirjan, ehkä se oma innostuskin joskus vielä pulppuaa.
  postin.tuomaa@gmaill.com

  VastaaPoista
 18. VILMURI by Vilma Wallinmaa29. toukokuuta 2019 klo 23.50

  Kirjonta on lempikäsityöharrasteeni nykyään. Kaikki kirjailtu kiinnittää huomioni! Neuleita olen ehtinyt ajanpuutteen vuoksi tekemään huonosti, kirjonta ja virkkaus ajavat neulomisen yli tällä hetkellä. Antaisin kirjan paljon neuvovalle äidilleni!

  VastaaPoista
 19. Pienten lasten äitinä on viime aikoina jäänyt harmittavan vähälle,mutta tästä kirjasta saisi varmasti inspiraatiota. Toistaiseksi olen kutonut oikeastaan vain sukkia.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 20. Neuleet ovat aivan ihania ja niitä on kiva tehdä niin kesällä kuin pimenevissä talvi-illoissakin, omaan käyttöön kirja tulisi. Olen arvonnassa mukana. liisinkortit@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Neulominen on joskus ollut mun juttu, nyt on harmittavasti jäänyt vähälle, tai siis kokonaan tauolla. Uusien ideoiden myötä inspiraatiokin varmaan löytyisi takaisin. Mukana arvonnassa siis.
  vuosikerta (at) live (piste) fi

  VastaaPoista
 22. AINA on neulominen mielessä vaikken näin kesällä ennätäkään mutta kun elokuu koittaa niin aloitan kudonnat, teen myös mattoja ja raanuja.
  aiholapp at lailanet.fi

  VastaaPoista