13. toukokuuta 2020

Mökin olkkarin pieni pintaremppa


Vappuna innostuin sekoittamaan maaleja ja maalasin mökillä olkkarin kulahtaneen vaaleanharmaan seinän vihreäksi. No eihän se sitten tietenkään sopinut yhtään petroolin väriseen seinään, josta olin tykännyt jo vuosia.

Mutta tapetti, olisiko taas sen vuoro? Alennusmyyntien selailua pari päivää ja kotimatkalla Bauhausista oheinen tapetti.
Itse olin ajatellut vihreävalkoista peikonlehtikuvioista tapettia, mutta miehen mielestä se oli liian voimakas. Annoin päätösvallan hänelle ja toivoin vain, että kuosissa olisi lehtikuvioita.


Valinta on mielestäni tosi ihana! Se ei hyökkää väreillään, mutta on riittävän mielenkiintoinen. Ja non wowen -tapettina helppo kiinnittää, joten homma hoitui nopeasti.


Kaihtimet ostin Jyskin alesta, muutoin kierrätin taas omia vanhoja esineitä kaupunkikodista ja ullakolta. Maton saatan vaihtaa kesäksi valkoiseen, mutta vielä tämä on koiraystävällisempi valinta valoisampaan pieneen olohuoneeseen. Lattialistoja vaille valmista, mutta halusin jo näyttää lopputuloksen, kun projektikuvia jaoin instan stroryssa jo remppavaiheessa.


Kesää kohti vaihtevassa säässä, terkuin Suska.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti