15. elokuuta 2020

Pikapyrähdys Tuusulan Asuntomessuilla

 Tein eilen illalla Tuusulan Asuntomessuilla pikakierroksen sillä periaatteella, että en lähde jonottelemaan taloihin vaan käyn niissä kohteissa, joissa ei juuri silloin näy tungosta. Ilta oli hyvä valinta, messuilla oli mukavan väljää. 

                               Mitä valitsisin itselle, jos sisustaisin kotiani messutarjonnalla?


Sievitalo Kultakoivun olohuone kyllä, nahkasohva ja punostuoli olis ihanat.


 Kastelli Villa Hiilen olohuoneen tunnelma on levollinen. Tuolit, senkki ja pöytävalaisin voisi muuttaa meille. Ja ihan mahtavaa miten paljon messuilla näkyi taidetta.


Joskus suunnittelin huvikseni taloa, jossa oli tällainen kapea ikkuna keittiötason yllä. Ja edelleen tykkäsin siitä tosi paljon sekä kaapistosta Designtalo Purossa. Luultavasti laittaisin ikkunan yläpuolelle kapean hyllyn tai pari.


Makuuhuoneen voisin kyllä vaihteeksi tapetoida. Mustavalkoinen pieni kukkakuosi olis kiva, kuten Villa Hiilessä, tai... 


...upea metsämaisema, kuten Dekotalo Ruutissa. Voisin myös pyytää poikaani maalaamaan maiseman suoraan seinään.


Tällainen puukomposiittiallas miellytti jo edellisillä asuntomessuilla ja tämän nappaisin myös nyt. Sama valinta löytyi muun muassa Designtalo Purosta.


Kodinhoitohuone ja sitä kautta kylppäri tulisi meille vaikkapa Keuda-talon tyyliin. Suihkuista ja laatoituksista löydät kuvia aikaisemmista Keuda-talon postauksistani.


Nämä Tapio Anttilan suunnittelemat Round-keinut ovat myös sellainen pitkäaikainen haave, jonka varmasti joskus toteutan. Yksikin riittäisi. Nämä löytyivät muistaakseni Pikkupolku Modernista. 


Sisätilojen ohella keinut voisi ripustaa tällaiselle huikealle atriumpihalle, joka löytyi Finnlog Hetenan keskiöstä.


Tämä idea olisi helpoin toteuttaa hetimmiten. On kodikas ja tunnelmallinen, Honka Huomen. 

Näiden kuvien perusteella meiltä puuttuisi ainakin ruokapöytä. Ehkä olen valmis siirtymään rennompaan ruokailumuotoon oleskelutilaan. Ei vaan, pyöreän pöydän ympärille katan aterioita mökillä ja niin tekisin myös uudessa kodissa.

Sitten vain haaveita kohti!
Hyvää viikonloppua, terkuin Suska.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti