19. helmikuuta 2015

Hiihdellen Tampereella

Tyttöjen hiihtolomareissu Tampereelle heitetty. Lapseni koti kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta tarjosi hyvän mahdollisuuden pyörähtää ytimessä kerran jos toisenkin.

Ajatuksenani oli tietenkin kierrellä sisustusputiikkeja ja kirppareita, mutta nuorempi naisväki hiihteli mieluummin vaatekaupoilla ja minä perässä. No tarttuipa kerrankin itsellekin mukaan pari uutta puseroa, sillä entinen muotitoimittaja tunnustaa todellakin olevansa entinen sen uusimman muodin seuraamisen suhteen.

Hatanpään valtatie 4:ssa sijaitseva Taito Shop houkutteli kuitenkin nuorimmankin perheemme naisista ikkunoiden perusteella sisälle. Aurinko paistoi niin, että kuvat kiiltelevät ärsyttävästi, mutta tunnelman näkee. Monta plussaa sisustuksellisista näyteikkunoista.
Myös Taito Shopin keväinen tuotevalikoima ja värikäs myymäläsomistus oli todella piristävä kokemus.Mukaan olisi voinut tarttua vaikka mitä, mutta tyydyin pieneen nippuun vihreää fanttilankaa, josta kuopus haluaa tehdä pääsiäisruohon Taito Shopin idean mukaisesti. Alueen kursseista ym löydät tietoa www.taitopirkanmaa.fi

Olipa muuten mukava matkustaa junalla. Ei myöhästellyt kuin minuutin pari ja matkan aikana sain lukea rauhassa ajamisen sijaan, terkuin Suska.

2 kommenttia:

 1. Tampere on minun entinen "kotikaupunkini". Aika monta vuotta tuli siellä asuttua. Ihana paikka. Upea ja kutsuva tuo taitoshopin näyteikkuna. Värit suorastaan houkuttelee astumaan sisään. terkuin Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle Tampere oli tuttu vain lasten Särkänniemiaikojen kautta, joten nyt on ihanaa, kun esikoiseni aloitti opiskelut yliopistossa ja pääsen kaupunkiin kyläilemään.
   Voisihan sitä muutenkin lähteä tutustumaan uusiin kaupunkeihin ilman tuttujakin, mutta jotenkin ei saa aikaiseksi.

   Poista