9. heinäkuuta 2015

Blogin ja kirjoittajan ilmeen päivitystä

Ihana esikoiseni Jannika päivitti blogini ilmettä. Aika kiva tuli vai mitä tykkäät?  KoivulaDesignen facebook-sivuilla tuo kolmen kuvan setti toimii mielestäni mainiosti ja halusin sellaisen tähänkin sivun yläreunaan. Näin mennään taas hetki eteenpäin.

Meillä on leikitty aika usein kampaajaa ja meikkaajaa, kun perheen kolmesta lapsesta kaksi on tytärtä. Äitiä on tietenkin ollut hauskinta meikata ja lookit ovat vaihdelleet monenmoiseen tässä vuosien kuluessa.
Nyt tyttäret ovat jo 20 vee ja 15 vee ja heidän meikkaaminaan olen pyörähdellyt monet pippalot. Ihanaa, sillä huonontuneen näköni vuoksi en näe laittaa ripsiväriä ilman rillejä tai sotku on melkoinen.

No mutta yksi ilta Jenny sanoi olevansa espanjalainen meikkaaja/muotikuvaaja ja asiakasta vailla. Mies ei suostunut meikattavaksi, mutta minä olin jälleen vapaaehtoinen. Halusin kevyen päivämeikin ja juhlavan kampauksen. Hieman oli mallilla vaikeuksia ymmärtää espanjalaisen valokuvaajan ohjeita studiossa, joka totesi vain, että sellaisia ne kuvaajat on. Väitin tietäväni entisten muotitoimittajavuosieni vuoksi muuta, mutta taiteilija ei kuunnellut.

 
Tässä hänen versionsa minusta. Muuten hyvä, mutta maailma näyttäisi pehmeältä ilman silmälaseja eikä päätä saisi kääntää tai otsatukka valahtaisi. Joten piilarit ja kilo lakkaa, niin mamin ulkonäkökin on päivitetty.

                                              Oikein mukavaa illan jatkoa, terkuin Suska.

8 kommenttia:

 1. Raikkaan kesäiset ja onnistuneet päivitykset niin blogissa kuin sinullakin :)

  VastaaPoista
 2. Onnistunut päivitys blogin ilmeelle ! Kaunis päivitys bloggarillekin ;) Mukava luontaisetu tyttäristäsi kun saat ilmaisia ( kai ;D ) kauneuspalveluja ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta! Luontaisetu toimii molempiin suuntiin eli hartiahieronta jalkahoidosta jne. Mutta mukavaahan se on :)

   Poista
 3. Hyvältä näyttää, kummatkit uudistuneet ilmeet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän Miru ja kesäteatteriin lähtiessä toivotan mukavaa viikonloppua!

   Poista
 4. Tykkään uudesta blogikuvasta ja oma kuvakin oikein onnistunut. espanjalainen kuvaaja... :D

  VastaaPoista