25. marraskuuta 2015

Jouluideoita Design Pylsyltä

Kävin tänään työasioissa Joutsassa Design Pylsyn Ateljeella, siellä Pynnölän vanhalla kyläkoululla. Joulu oli jo saapunut taloon ja tunnelma oli aika huikea.

Anu ja Risto Pylsy ovat kiertäneet syksyn aikana valtavan määrän eri kädentaitomessuja ja nyt alkavat joulukiireet. On Naisten messuja, Tuomaan markkinoita ym, joista pääset perille esimerkiksi Design Pylsyn facebook-sivujen kautta.

Kyllä yrittäjät ehtivät siitäkin huolimatta pitää myös Ateljeeta auki, jotta joulupukin apulaiset pääsevät sinnekin ostoksille. Kurkkaa yrityksen verkkokaupasta omat suosikkisi, jos et pääse paikan päälle ihastelemaan tunnelmaa.

Suosimalla kotimaisia yrityksiä ja kotimaassa valmistettuja tuotteita voit sinäkin auttaa osaltasi kädentaitajia pärjäämään upeassa ammatissaan.
 
Ajatella, että vaikka mulla on lasipurkkitolkulla piparimuotteja, puuttui kokoelmista hirvi, kuvio jolla Anu tuli aikoinaan tunnetuksi ja palkituksi.
 
No, ei puutu enää, joten viikonloppuna meillä leivotaan, terkuin Suska.
 
  

10 kommenttia:

 1. Onpas mukava idea laittaa valoköynnös noin kattoon. Näistä kuvista tuli joulufiilis. Kyllähän sitä hirvimuottikin pitää kokoelmissa olla :)
  Iloa loppuviikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuli itsellekin tunne, että pitäisi jaksaa vähän joulua jo viritellä, mutta hyvin ehtii vielä...mukavaa loppuviikkoa sullekin!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Jani, etsitään tunnelmaa näin, kun ikkunasta näkyy taas nurmikko ja tylsän harmaa syksyinen sää :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Muottieni joukosta löytyy ainakin yksi isompi hirvimuotti, mutta tää on kyllä tosi liikkis :)

   Poista
 4. Mukavia joulujuttuja ja tuo hirvimuotti on tosi kiva. En ole sellaista nähnytkään aiemmin. Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama hirvi seikkailee Design Pylsyn monissa tuotteissa painokuviona.

   Poista