21. tammikuuta 2016

Inspiraatiota arjesta

                                              Sitähän se elämä enimmäkseen on; mukavaa arkea!

Tällä hetkellä enimmäkseen sisätiloissa, uunien lämmitystä, viime vuonna sovittujen töiden purkamista sekä harrastuksia, jotka ovat taas onneksi alkaneet. Jos ei koiraa olisi, tuskin viitsisin edes ulkoilla niin paljon kuin nyt.


Inspiraatiota tulevaan on kiva kaivella koneen kautta eri kanavilta, mutta löytyy sitä ihan perinteisinkin menetelmin. Tein viime viikolla taas yhden helposti sidottavan kirjan, jonka otsikoin tämän vuoden ideoille.

Alati kasvavista lehtipinoista joutaa enin osa kirppikselle, mutta joistakin lehdistä riittää ajatuksia myös ideakirjan sivuille. Eräänlainen aarrekartta siis kaikenlaisiin haaveisiin. Pitää sisällään ideoita niin itselle kuin töitä varten. Kun työllistää itse itsensä, pitäisi jaksaa olla aina hereillä ainakin niiden ideoiden suhteen.

Inspiraatiota voin toki saada myös ympärillä olevilta ihmisiltä tai vaikka juuri sinulta. Mikä on mielestäsi tärkeää tänä vuonna? Mikä on in ja mistä taas voi luopua? Mikä on kuumin käsityö-, sisustus-, puutarha- tai väritrendi? Mistä kanavista sinä etsit ideoita?

                                                     Mukavaa torstai-iltaa, terkuin Suska.

2 kommenttia:

  1. Koirat ovat tosiaan hyviä motivaattoreita pihalle. Minun reittini on yleensä pinterest ideoihin. Trendiväreistä en yleensä välitä, mutta ihan mukava seurata spekulointia siitä (jota parhaillaan blogeissa puidaan).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pinterest on kyllä hyvä. Ihmiset pitäisi saada kuluttamaan aina vaan enemmän ja trendivärit tekevät sitä osaltaan. Puuteroitua vaaleanpunaista voin suosia vispipuurossa :)

      Poista