15. tammikuuta 2016

Puutarhaunelmia

 
Just näin kovalla pakkasella on kiva miettiä jo tulevaa kesää. Katsella vanhoja kuvia, lukea puutarhalehtiä ja -kirjoja ja suunnitella.
 
Haaveilu ja suunnittelu on aina mukavaa. Mitä kasvattaisin ensi kesänä kasvihuoneessa? Entä kasvimaalla? Olenko ollut tyytyväinen edellisvuosien tuloksiin ja mitä uutta haluan kokeilla?
 
Ainakin sen opin viime vuodesta, että yhtä lailla voin ostaa valmiit terhakat taimet puutarhalta kuin kasvattaa kaikkea mahdollista itse niin, että olohuone pursuaa taimipurkkeja. No saas nähdä kuin käy :)
Sitten pitäisi suunnitella myös kasvihuoneen oleskelunurkkaus, joka on joka kesä hieman erilainen. Viime kesänä olin kyllä tosi tyytyväinen vanhaan sohvakalustoon. Nojatuoleissa on mukava löhötä, niihin uppoaa hyvin, jos vain malttaa. En ehkä vieläkään ala verhoiluhommiin, vaan pidän tuolit edelleen kasvihuoneessa...

Jos haluat ideoita omiin puutarhaunelmiin, kurkkaa blogini puutarhasivulle. Sieltä löydät useimmat vanhat päivitykset ja toivottavasti ideoita myös tulevalle keväälle ja kesälle.

                                                   Mukavaa viikonloppua, terkuin Suska.

6 kommenttia:

 1. Sormet jo kovasti syyhyävät siemenkaupoille...
  Ihanaa suunnitteluaikaa myös sinne!

  VastaaPoista
 2. Ajattelin pikkasen mullastella, ja panna chilinsiemeniä itämään...

  Sulla on kasvihuoneella houkutteleva keidas, jossa kelpaa lepuutella.

  VastaaPoista
 3. No voi hitsi, miten ihana nurkkaus sulla on tuolla kasvihuoneessa. Minun kasvihuoneeni on niin pieni ja täyteen buukattu, ettei sinne mahdu edes yhtä tuolia. Kyllä minäkin taidan vain ostaa useimmat valmiina taimina, sillä ei ole paikkaa, missä oikein kasvattaa itse taimia. Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kasvihuone ajaa samalla huvimajan virkaa, kun en ole niin pro noiden kasvien kanssa, että tarvitsisin niille valtavasti tilaa.

   Poista