29. syyskuuta 2016

Sanomalehdestä on moneksi

Sanomalehdestä on moneksi vielä sittenkin, kun se on luettu. Paikallislehti Pitäjänuutiset täytti 60 vee, onnittelen! Tänään ilmestyneen lehden liitteessä mietitään myös sanomalehden kierrättämistä.


Annoin vinkkejä toimittaja Kaisa Parran juttuun Pitskun uudelleenkäytöstä. Hyötykäyttöön lehdestä voi taitella esimerkiksi biojätepussin tai taimiruukkuja. Halusin nostaa esille myös sanomalehtipaperin esteettisen puolen, joten tein koristeita.
Roikkuvien himmelikuvion ja taitellun ympyrän ohella lehdestä syntyi kranssi. Jos viikon uutiset tai ruokakaupan tarjoukset eivät koristeen kuviointina miellytä, voit aina suihkia spraymaalilla pintaan uutta ilmettä. Jos kiinnostuit ohjeista, löydät ne Kaisan jutusta.


Ootko sä tehnyt mitään sanomalehdestä vai menevätkö ne suoraan keräyspaperiksi? Terkuin Suska.

6 kommenttia:

 1. Hienoja, kylläpähän ne ovat menneet keräyspaperiksi...

  VastaaPoista
 2. Minä tein viime vuonna joulukuusen, ihan vain lehteä repimällä ja palasia päällekkäin tikkuun pinoamalla, koristeeksi hiukan kuparinsävyistä sprayta :) löytyy http://romuaarteeni.blogspot.fi/2015/12/paperikuusi-diy.html :) ps. nyt blogissani arvonta....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mahtavaa, menen kurkkaamaan ja osallistun arvontaan, kiitos.

   Poista
 3. No sekä että..välillä kierrätykseen ja ajoittain materiaaliksi johonkin.. oi tuo kranssi on kaunis.. taidankin ottaa idean mukaani..

  VastaaPoista