27. marraskuuta 2016

Diy-adventtikynttelikkö

 
Jotenkin ihmeellistä ja ihan mukavaa, että ollaan jo ensimmäisessä adventissa. Syksyn hommat ovat mennyttä ja nyt voi odottaa joulua jo ihan täysillä. Luntakin on just tänään jonkin verran, talven tuntua.
 
Kodin päivitys on edennyt jälleen yhden hyllyn verran, kun löysin tämän kaunottaren kirpparilta samantyylisen senkin kaveriksi. Sopiva vuodesohva on vielä hakusessa.
 
Olavi Virrasta sen verran, että oli isäni suosikki, joka soi lapsuudenkodissani varmaan päivittäin kilpaa isäni viulun kanssa. Kyllä silloin suututti, mutta loi myös pohjan rakkaudelle kaikenlaiseen musiikkiin. Ja onhan se hauskaa, kun muistaa vieläkin suurimman osan kappaleiden sanoja. Taitaa kuitenkin mennä vielä hetki, ennen kuin kuopukseni alkaa laulaa tangoja kitaransa kanssa, vaikka pyytäisin.

 
Koivulassa on joka vuosi erilainen adventtikynttelikkö, kun niitä tulee tehtyä tai somistettua just sen hetken mieltymysten mukaan.
 
Tänä vuonna on työstetty aika usein puuta, joten jatketaan pelkistetyllä linjalla. Kynttelikkö syntyi liimapuupalkista, johon on porattu reiät ja liimattu kynttiläkupit. Siinä kaikki! No hieman hioin ja somistin nahkanyörillä, mutta kuitenkin.
 
Kiitollisena just tästä hetkestä, terkuin Suska.

4 kommenttia:

 1. Onks sulla ihan toimiva levysoitin ? Hyllystä tulee kyl ihan lapsuus mieleen, hieno löytö. Hyvää 1. adventtia Koivulaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ihan Clas Ohlsonilta ostin, että pääsin soittamaan vanhoja levyjä. Jokunen omakin levy löytyi vielä äidin varastoista. Ja hylly oli todella nappilöytö, kun hinnankin sain tingittyä 25 euroon.

   Poista
 2. Kiva kynttelikkö ja yksinkertainenkin on kaunista. Halvalla sait hyllykön, todellinen löytö. Mukavaa alkanutta viikkoa tv Liisa

  VastaaPoista