25. marraskuuta 2016

DIY-leimasintestejä kankaalle

Innostuin testaamaan erilaisia leimasimia kankaalle. Pellavapyyhkeitä tarvitaan aina ja näitä on kiva kääriä vaikka joulupakettiin.

 
Kukkaleimasin on silikonia ja palvellut monesti. Väriä pintaan tai tässä tapauksessa valkoista ja kuvio piirtyy selkeänä, kun lisäät väriä jokaisen painokerran jälkeen.

 
Upean puusta kaiverretun Blockwallahin leimasimen ostin tänä syksynä, kun löysin valikoimasta tämän heti omalta tuntuvan koivun. Kun painokankaan alla on pehmeä alusta ja väriä tuputtaa säästeliäästi, piirtyy kankaalle todella pikkutarkkaa jälkeä. Näitä tahtoo lisää! 

 
Ja sitten tämä iki-ihana perunaleimasin, josta vuolin tällä kertaa pelkistetyn kuusen. Lisäsin väriä perunan pintaan telalla jokaisen kuvion kohdalla ja hyvin toimi.
 
Kaikki tekniikat ovat helppoja, ei muuta kuin tehtailemaan. Näistä kolmesta itse tykkäsin eniten kuusipyyhkeestä ja niitä saatan varioida vielä lisääkin. Ei maksa uniikki leimasin turhan paljon!Nyt kuitenkin isken glögikattilan tulille, sillä sen verran hyydyttävää oli juosta teinien kanssa Black Fridayn tarjousten perässä. Ei silti, merkkituotteita löytyi kyllä sopuhintaan ja lapset iloitsivat.

                                                  Mukavaa viikonloppua, terkuin Suska.

6 kommenttia:

 1. Voi hitsit miten ihania! Aivan ihana tuo kuusipyyhe ♥ Kivaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Kauniita pyyhkeitä. Mullakin suunnitteilla tehdä pyyhkeitä taas täksi jouluksi, kun leimasimiakin löytyy itseltä. Mukavaa viikonloppua tv Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pellavankankaiden loput on hyvä hyödyntää vaikka juuri näin.

   Poista
 3. Hienoista pyyhkeistä olet tuunannut vielä hienompia :) Mukavaa adventtia!

  VastaaPoista