9. marraskuuta 2016

Glögikausi korkattu

 
Eteläisen Suomen lumisade saavutti viime yönä myös Etelä-Savon. Lumihommissa oltiin ensimmäistä kertaa tänä talvena, joten oli korkea aika nostaa glögi hellalle.
 
Mustaherukan ystävänä ostin kauden ensimmäisen pullon ruokakaupasta. Chymoksen Mustaherukka Glögi on mieto marjaviiniglögi, 4,7 % vol.
Vaikea sanoa, johtuiko makuelämys ulkoilusta ja pitkästä glögitauosta, mutta jo mustaherukan tuoksu ilahdutti. Ja maku oli kerrassaan mainio. Ei liian mausteinen eikä alkoholipitoinen, namskis!

 
Valmistaja luonnehtii talvista juomaansa seuraavasti:
Mustaherukkainen viiniglögi on tehty lämpöisistä ajatuksista ja lapsuusmuistoista, arjen ylellisistä hetkistä ja pienistä salaisuuksista. Raikkaasta mustaherukasta ja perinteisistä glögimausteista. Niistä on Chymos mustaherukkaviiniglögi tehty - lämmöllä ja sydämellä suomalaisia jouluperinteitä kuunnellen.

        Jos sulla on yhtään paremmassa kunnossa pöydän pinta kuin mulla tuossa uusimista odottavassa pienessä sivupöydässä, suojaa pöytä lasinalusella. Näitä vanerialusia löydät Koivulan pienestä nettipuodista, jonne pääset sivun yläreunasta. Mukavaa viikkoa sulle, terkuin Suska.

2 kommenttia:

  1. Mulla vielä glögikausi avaamatta, vaikka vielä olisi pullo odottamassa vielä viime vuodelta. Eiköhän se kohta ala täälläkin, kun joulua kohti mennään. Mukavaa viikonloppua Suska!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kun muistutit, mulla on myös pullo viime joululta jossain kaapin perukoilla :)Kiitos mukavaa viikonloppua sullekin Liisa.

      Poista