4. heinäkuuta 2017

Hyvä sauna -uutuuskirjan voittaja

Moreenikustannuksen julkaisema uutuuskirjani Hyvä sauna vie jutuissaan 12 erilaisen saunan ja saunojan miljöisiin ja saunomisrituaaleihin. Mielestäni suomalainen saunakulttuuri on jotain todella juurevaa, joka menee syvälle tunteisiin ja muistoihin sekä herättää usein intohimoistakin keskustelua.

Jotta kirjan lukija saa vähän enemmän kuin lukukokemuksen, olen ideoinut jokaisen saunan kylkeen helpon tee se itse -idean edullisista tai kierrätetyistä materiaaleista. Hyvä sauna -kirjasta löydät ohjeet esimerkiksi vaneriseen puunkantotelineeseen. Kaikki ideat eivät todellakaan ole ennennäkemättömiä, vaan hyväksi havaittuja ja toimivia, joista toivon kuitenkin löytyvän tekemisen iloa ja persoonallisuutta saunoihin.


Tämän blogiarvonnan voittajaksi arpa valitsi instassa kommentoineen tuulikkilehtisen. Hän uskoo kirjan sopivan myös isännälle, joka tuntuu asuvan saunassa :) ONNEA JA ILOA, viestiä voittajalle on laitettu.

Muutoinkin oli mukava lukea kommentteja lempisaunoistanne, jotka aika usein tuntuvat sijoittuvan mökille veden äärelle. ISO KIITOS KAIKILLE, jotka olitte mukana, terkuin Suska.2 kommenttia:

  1. Onnittelut Tuulikille voitosta!
    Upea kirja!

    VastaaPoista
  2. Kiitos ihana yllätys ❤ juuri ajateltiin että täytyy ostaa kun meillä isäntä ihan sauna höpö niin saapi vähän tietoa ��

    VastaaPoista